發表主題 回覆文章
bb(11)
XXX.XXX.173.67

發表發表於: Mon Jul 25, 2005 9:31 pm

廣告贊助 [隱藏]
最近有沒有去過盈集坊??
回頂端
亞咩
XXX.XXX.231.65

發表發表於: Mon Jul 25, 2005 11:21 pm

有...做咩呀?
回頂端
新太太
XXX.XXX.231.65

發表發表於: Mon Jul 25, 2005 11:31 pm

我都有上過去呀...
我仲join左佢地個package架....不過而家有d事...可能要遲少少先婚婚...可能要將個package轉比第二個人...唔知你地有冇興趣le???

可平d讓比你地呀....
回頂端
車厘子
XXX.XXX.144.62

發表發表於: Mon Jul 25, 2005 11:58 pm

bb(11)

我上兩星期上過去呀, 無booking 呀, 而且又有人試緊衫, 所以無試身呀!

同老闆娘Annie 傾左好耐, 同埋睇過o下d 衫囉!

點呀, 你想問d 咩呀?
回頂端
chinghua
XXX.XXX.32.111

發表發表於: Wed Jul 27, 2005 1:01 pm

我上星期先剛剛到盈集坊join了package仲full paid, 我非常同好滿意佢地兩個的服務, 都唔係d人講到咁恐怖的, 我覺得係d人本身的情緒問題, 唔好將自己的在別處受到的不滿發洩在他人身上,這樣對人很不公平的, 人地打開門做生意的影響人就唔好啦. 佢地d衫好好靚同價錢又合理, 其實有興趣的話, 不妨先打電話查詢一下或上去問下然後再約時間試衫, 呢d都係正常的做法.
回頂端
bb(11)
XXX.XXX.18.203

發表發表於: Wed Jul 27, 2005 10:04 pm

車里子,

果然是度見到你呀? 

chinghua

請問你個package 是點呀? 包了多少件衫呀?
Annie 話要預早book 兩星期後才可以有得試. 如果試完不join, 她會不會hard sell? 因為我很怕sales
回頂端
bobo
XXX.XXX.252.100

發表發表於: Wed Jul 27, 2005 11:31 pm

bb

我想問盈集坊既老闆娘又係叫annie呀?? 唔係咁橋呀?? 係未同溫馨同一個老闆娘呢??
回頂端
車厘子
XXX.XXX.144.62

發表發表於: Thu Jul 28, 2005 12:04 am

bb(11)

係呀, 又係我....車厘子呀!!!!

其實佢o地得一個plan o架咋!
$3688 (四件)
婚紗x1
晚裝x2
伴娘 或男禮 x1

不包飾物, 需要另join
回頂端
petpet
XXX.XXX.184.37

發表發表於: Thu Jul 28, 2005 5:23 pm

我都約咗遲d去試衫, 今期"婚禮"封面廖碧兒件婚紗就係A&D, 幾好架!

咁通常你們在big date之前幾多個月試衫架?? 我現在系7個半月之前, 岩唔岩呀?
回頂端
chinghua
XXX.XXX.32.111

發表發表於: Fri Jul 29, 2005 12:44 pm

bb(11),

佢地得一個plan, 妳覺得d衫同個plan是適合妳, 咁妳就同佢make appointment, 如果唔ok的, 咁就走吧, 佢地唔會黑面的又唔會hardsell的, 因為衫呢d野好講feel的.所以妳放心啦
回頂端