發表主題 回覆文章
candman
XXX.XXX.95.135

發表發表於: Tue Jul 12, 2005 11:47 am

廣告贊助 [隱藏]
ngor:

佢比幾多車位你呀
佢比3個我咋,但你估可唔可再揮多d呢
但我已比左訂啦
同埋佢任飲個d,係唔係包橙汁,我只既係唔係橙汁汽水呀
但你會唔會唔同我一樣呢
佢有冇送餐前小食比你
但我比左訂,可唔可再同佢傾呢
你又傾成點呢
回頂端
ngor
XXX.XXX.18.51

發表發表於: Wed Jul 13, 2005 10:36 am

candman:
你係唔係同溫生傾呀!其實我好似無bargain過野.只係bargain到佢比我07年結婚
可以在06及07年的menu二選一.
係呀!佢都只係比3個車位我,可能係我覺得足夠,所以都無要求要多D.但我上其他
留言睇到人地都可以講到有5、6個車位,你如果覺得唔夠試下同佢講.
溫生同我講任飲係包啤酒、汽水+果汁先生.所以應該唔係橙汁汽水.但到定菜單時,
我都要confirm多ㄧ次.
佢免費送左餐前雞尾酒比我,無小食呀!都無所謂,我諗住攞定D西餅當小食.
其實我覺得比左訂都仲可以傾.如果佢地比到你,點都會比番你,你始終係佢個客.
試下啦!
回頂端
ngor

發表發表於: Wed Jul 13, 2005 10:36 am

candman:
你係唔係同溫生傾呀!其實我好似無bargain過野.只係bargain到佢比我07年結婚
可以在06及07年的menu二選一.
係呀!佢都只係比3個車位我,可能係我覺得足夠,所以都無要求要多D.但我上其他
留言睇到人地都可以講到有5、6個車位,你如果覺得唔夠試下同佢講.
溫生同我講任飲係包啤酒、汽水+果汁先生.所以應該唔係橙汁汽水.但到定菜單時,
我都要confirm多ㄧ次.
佢免費送左餐前雞尾酒比我,無小食呀!都無所謂,我諗住攞定D西餅當小食.
其實我覺得比左訂都仲可以傾.如果佢地比到你,點都會比番你,你始終係佢個客.
試下啦!
回頂端
ngor

發表發表於: Wed Jul 13, 2005 10:49 am

pcl:
你快D去睇下啦!真係唔錯.溫經理話16圍就可以包場.佢話個場原先可以擺20幾30
圍.另外,我哥哥都係在美心集團擺酒,又貴,食物一般.所以一開始我都無考慮美心.
我都係打算用coupon在新天地影,因為我對婚紗相要求不大,有就得.所以只會影
一間.不過我同事在法國影真係幾靚,不過差唔多成3萬,大貴啦!
回頂端
ngor

發表發表於: Thu Jul 14, 2005 11:15 am

candman:
你有無打算用coupon去新天地影呀!如果有,你會幾時影.
係唔係要好早book.我打算出年3月影,我男朋友怕熱呀!
回頂端
candman
XXX.XXX.37.99

發表發表於: Thu Jul 14, 2005 11:29 am

ngor:
我會係下年影1-2月到啦
因為今年男朋友要考試
所以要遲先
但我會出戶外影多一輯
因為我覺得新天地個d好普通,始終又係個d景,又係個d衫
同埋驚唔使錢,影得唔夠好,同埋我鍾意d戶外景
山,樹,海,中環,西環個d囉
你book左幾時擺酒呀
回頂端
ngor

發表發表於: Sun Jul 17, 2005 1:02 pm

candman:
你打算幾時去新天地book呀!聽講在expo book抵D.
我打算11月expo時book,但D優惠卷亞溫生話要年尾先有得攞.
桃源我book左07年1月2日.
回頂端
candman
XXX.XXX.210.61

發表發表於: Sun Jul 17, 2005 1:49 pm

ngor:
因為酒樓送架嘛,但如果我唔加任何野,都係個張couper既價錢
同埋我會影多一輯戶外嘛,咁我寧願比錢影輯戶外啦
但我都係11月到先去拎couper
唔使咁急
但我下個月會去試妝,同埋會上一上去我想影個間戶外到睇下d婚紗
因為我得星期日先得閒,所以都要今年lee 個時間開始做野囉
回頂端
dumdum
XXX.XXX.34.151

發表發表於: Sun Jul 17, 2005 5:59 pm

你地好:

我都打算book桃源,巳睇過場但詳細就未問, 想請問要多少圍才可包場, 如果我是訂15-16圍是怎樣分配.........同埋是否06年12月六/日巳滿呢??

謝謝你們的回復!!
回頂端
dumdum
XXX.XXX.34.151

發表發表於: Sun Jul 17, 2005 6:02 pm

你們好:

我都是打算在桃源擺, 我巳看過場但未有詳細資料, 06年12月六/日是否真的滿呢??

謝謝!!
回頂端