發表主題 回覆文章
ani
XXX.XXX.30.99

發表發表於: Wed Feb 03, 2010 6:00 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    mw9052,
    你好!
    我想知道100E 的小白屋係乜野月份的價錢呢?
    我想知7月幾錢呀?
    唔該晒
    ani
    mw9052 寫到:
    drm 寫到:
    我係9月尾10月初去左,天氣好好又唔會太熱!
    去希臘機票6000左右包tax!我個Honeymoon planner仲找到Euro19的內陸機去小島!15分鐘由雅典到Mykonos!好正!book 小白屋&Hotel仲有discount!
    建議忙碌的新娘子找CC (honeymoon planner)幫手!摼時間、煩少好多!CC幫我摼初$$完全cover哂啲planning charge!仲有餘!推薦! Very Happy

不過佢1個月只接3個cases!

雅典到Mykonos Eur19應該末包稅吧,是否5:30am起飛個種???

honeymoon planner d小白屋平極都要200-300歐元,好貴呢
    我自己搵左d 100歐元全海景既小白屋了 Razz
    回頂端
    mw9052
    XXX.XXX.46.77

發表發表於: Thu Feb 04, 2010 12:12 pm

To ani
    我book係santorini 10年9月中既價錢,當然只係一般住宿既水平啦,要對海又要睇到日落個d應該要300-400左右起

7月係旺季你預左實貴+多人

你都係盡早book好d

建議你去睇睇<背包客棧>,大把有得你揀
    回頂端
    ani
    XXX.XXX.30.99

發表發表於: Thu Feb 04, 2010 1:18 pm

各位,
    我想知道7月的船期幾時會有呢? 係咪越早買越平呢?
    Thanks so much

ani
    回頂端
    mw9052
    XXX.XXX.64.103

發表發表於: Mon Feb 08, 2010 11:25 am

ani 寫到:
    各位,
    我想知道7月的船期幾時會有呢? 係咪越早買越平呢?
    Thanks so much

ani

船好似幾時買都一樣價(好似)

我問過9月份santorini去mykonos既船期,佢話要2月先有
    你都email去問問啦

建議搵埋內陸機,其實只係貴船幾百港元(如果買到平飛的話)
    回頂端
    小愛麗斯
    XXX.XXX.42.252

發表發表於: Sun Mar 07, 2010 5:12 pm

我計劃在10月中去希臘度蜜月, 怎樣開始籌備? 因為我問旅行社, 佢地話以家未有package!
    回頂端
    SamSamK
    XXX.XXX.98.93

發表發表於: Thu Mar 25, 2010 12:14 am

我5月會去希臘呀, 我想問santorini 同 mykonos 機埸離town centre 遠唔遠ga?

我唔知搭船好d定飛機好d=.=
    回頂端
    Sun(2)
    XXX.XXX.229.224

發表發表於: Sat Mar 27, 2010 4:44 am

SamSamK 寫到:
    我5月會去希臘呀, 我想問santorini 同 mykonos 機埸離town centre 遠唔遠ga?

我唔知搭船好d定飛機好d=.=

機場離市中心遠唔遠都冇乜關係, 因為你BOOK酒店時一定會REQUEST包來回接送去機場OR碼頭的。

如果去MYKONOS, 其實搭船都好OK, 飛機你預早CHECK IN又搭火車去機場, 其實同搭船差唔到幾多時間。MYKONOS去SANTORINI都係搭船, 係SANTORINI返ATHENS要搭機好齱C
    回頂端
    Sun(2)
    XXX.XXX.229.224

發表發表於: Sat Mar 27, 2010 4:47 am

小愛麗斯 寫到:
    我計劃在10月中去希臘度蜜月, 怎樣開始籌備? 因為我問旅行社, 佢地話以家未有package!

旅行社當然未有package了, 但去希臘又冇必要訂package, 可以買機票再自己book酒店, 彈性大好多。

籌備由訂日子開始, 知道出發回程日期後訂行程表, 有相熟agent可以先訂機位, 過一排出鷑鰷撒钂confirm鰲N可以搭酒店。10中希臘仲未入淡季, 船同飛機都仲有好多班次, 冇問題的。
    回頂端
    drm
    XXX.XXX.136.124

發表發表於: Fri Jul 02, 2010 12:37 pm

Sun(2) 寫到:
    小愛麗斯 寫到:

旅行社當然未有package了, 但去希臘又冇必要訂package, 可以買機票再自己book酒店, 彈性大好多。

籌備由訂日子開始, 知道出發回程日期後訂行程表, 有相熟agent可以先訂機位, 過一排出鷑鰷撒钂confirm鰲N可以搭酒店。10中希臘仲未入淡季, 船同飛機都仲有好多班次, 冇問題的。

同意!不用等package啊!
    回頂端
    see888
    XXX.XXX.3.217

發表發表於: Fri Jul 02, 2010 1:22 pm

我都打算去希臘度蜜月(哩個個我好多年前既夢想),不過我bf話可能攞唔到咁多日假!嗚~~好失望!到底最少要預幾多日好呢?請俾d意見我啦!
    回頂端