發表主題 回覆文章
痴線佬
XXX.XXX.90.75

發表發表於: Thu Jun 23, 2005 4:20 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
請問有冇人下年10月8日結婚呀﹖....
一齊o黎傾o下,分享o下丫﹗...

我訂咗酒席,book 咗影相...其他乜都未攪﹗....其實而家應該做乜呢﹖
回頂端
小凌子
XXX.XXX.139.234

發表發表於: Fri Jun 24, 2005 11:07 pm

Laughing 我都係10月8日,暫時仲係book 左酒席,其他都未找,但開始想看婚紗啦﹗ Wink
回頂端
痴線佬
XXX.XXX.212.21

發表發表於: Sat Jun 25, 2005 12:45 pm

嘩,妳仲未book 酒席呀﹖....我覺得妳會好難搵囉﹗....
我6月中時...搵咗廿幾間酒樓....(尖沙咀同旺角)...都已經full晒喇....
不過...好彩都比我搵到間幾好o既....如果妳真係想呢日結婚...我覺得妳要搵喇﹗...不過都唔知搵唔搵到﹗....
婚紗方面...其實都唔駛咁急...妳大可以等下期婚紗展7月29-31日...到時睇會平d同優惠多d....
回頂端
JK
XXX.XXX.200.80

發表發表於: Sat Jun 25, 2005 1:05 pm

痴線佬,

下期婚紗展應該係7月21-23日喎!
你點樣知道係 7月29-31日?

JK
回頂端
痴線佬
XXX.XXX.80.173

發表發表於: Sat Jun 25, 2005 5:56 pm

JK,

你可以去會展個web-site sreach 呀.
公眾 Hong Kong Wedding, Banquet & Wedding Accessories Expo 2005

香 港 婚 紗、婚 宴 暨 新 婚 飾 物 博 覽 2005
2005年
07月29日 2005年
07月31日 Audace International Fairs Limited
Tel: (852) 2367 8385
Fax: (852) 2367 8488
E-mail: info@expo.com.hk
回頂端
kiki
XXX.XXX.35.146

發表發表於: Sun Jun 26, 2005 12:24 am

我都係十月八日啦! Laughing bk 左酒席,其他什麼都未做.....
之前問幾間心水既都已booked,都有些慌啦!

你地會去邊樹影相啦?我仲係no idea la!!
Confused
回頂端
cookiemonster
XXX.XXX.177.40

發表發表於: Sun Jun 26, 2005 1:18 am

helo,

我都係10月8, yeah

我今日去酒樓落左訂喇, 鬆了口氣!!!
之前都已經落左訂影婚紗相, 不過諗住年尾涼d先去影

其他就未定呀, 不過都睇緊婚紗, 睇定邊間抵d嘛
但係好似化妝會比較緊張d, 因為好的化妝未必太多呢
回頂端
痴線佬
XXX.XXX.80.173

發表發表於: Sun Jun 26, 2005 2:36 am

kiki & cookiemonster

妳o地好呀.....妳o地都訂咗酒席o拿....係邊間呢﹖我就book o左"漢寶皇宮"
我之前都好似妳咁....心水o個幾間都full 晒....到book到o既時候...真係鬆o左口氣呀﹗....
我就起上次個婚紗展book o左新天地....約o左11月影......
其實妳o地都可以等下次婚紗展先決定邊間影丫﹗...因為價錢真係會差好遠o架,又會平d...又會送o野多d.....
到時去到...其實間間都差唔多o架﹗....上落都係佰零蚊....不過就要睇o下送o既o野多唔多囉﹗......
回頂端
kiki
XXX.XXX.35.17

發表發表於: Sun Jun 26, 2005 3:19 pm

cookiemoster:
你訂左邊間影相呀?

痴線佬:
e?你係邊間"漢寶皇宮"啦?龍堡隔離?
我booked 金龍船啦!
回頂端
cookiemonster
XXX.XXX.170.1

發表發表於: Sun Jun 26, 2005 9:05 pm

KIKI & 痴線佬,

我酒樓book左中環翠玉軒
影相book左蒙羅麗莎, 同埋會用酒樓送coupon去法國
回頂端