發表主題 回覆文章
QQ
XXX.XXX.142.20

發表發表於: Tue Jun 07, 2005 4:56 pm

廣告贊助 [隱藏]
有冇人在漢寶皇宮酒樓食宴. Pls provide a information. 本人將會在此擺酒 (11月12日). 我己經落了釘.
回頂端
QQ

發表發表於: Wed Jun 08, 2005 4:46 pm

漢寶皇宮酒樓(位於佐敦近男童軍會)
回頂端
車車
XXX.XXX.223.65

發表發表於: Thu Jun 09, 2005 12:11 am

HI,
我也是昨天剛落訂,負責婚禮的經理是否姓曾,我會在今天11月21日摆酒。
我貪場地够氣派。我試吃過兩次,食物不錯。
這間是我看過十幾廿個才挑選的,我都想知還有什麼地方要注意。
你呢? Rolling Eyes
回頂端
yy(2)
XXX.XXX.97.83

發表發表於: Thu Jun 09, 2005 9:12 am

我上次去過呢個場睇過, 咁o岩佢地好似裝緊修...... 而家唔知有得睇未呢? 個場得唔得呀? 同埋酒席package 如何呢? Laughing

yy
Razz
回頂端
QQ

發表發表於: Thu Jun 09, 2005 1:51 pm

係呀! 負責婚禮的經理是姓曾, 你是否在會展訂?
我都唔知, 食物我都未試好唔好呀!
佢地重係裝修緊, 我都未去睇埸. 好擔心.
起初佢地話5月會完成, 可以去睇場, 但到現在曾先都未覆or call.
回頂端
FUN
XXX.XXX.181.254

發表發表於: Thu Jun 09, 2005 4:31 pm

QQ~

你幾時去睇場黎呀, 我五月頭都去睇左bor,
都已經裝修完啦, 我覺得個場裝修得都幾靚,
ok架, 不過要20圍先可包場, 個新娘房都幾大幾靚,
不過我未係o個到食過野, 唔知好唔好食,
仲有, 個樓底都係比較底一d, 如果出番d仲靚呀,
不過我冇揀佢呀, 因為漢寶個名唔係咁好,
屋企人唔鍾意, 所以最後都冇揀呀~
回頂端
車車
XXX.XXX.197.76

發表發表於: Thu Jun 09, 2005 11:10 pm

QQ
我不是在會展落訂,曾先說他公司今年沒有在會展做promote。
原來剛裝修完,唔怪得咁新整啦!
除了酒店,我覺得以酒樓來說,在尖沙咀區漢寶的裝修已經是最靚了。
我想問你,你落訂的時候有沒有簽contract,還是只有一張收據?
張coupon,即送新娘裙一套你有沒有用啊!
回頂端
Red Bat
XXX.XXX.225.48

發表發表於: Wed Jun 15, 2005 3:12 pm

我都同女朋友睇過, 個樓底係矮 d.

而家仲孝慮緊, 又睇緊其他.

請各位落o左訂o既前輩講講有乜優惠啦!!

thanks Wink
回頂端
QQ

發表發表於: Thu Jun 16, 2005 4:39 pm

車車
我用左張coupon娘裙褂一套,個張coupon只用於珠片.但我選了一件金線的褂,
所以要加錢(大約$200).
你有沒有用呀!
回頂端
車車
XXX.XXX.109.211

發表發表於: Sat Jun 18, 2005 11:16 am

HI QQ,
因為我在訂酒席前已訂了緍紗及褂,所以用唔到。查詢過,如果改為奶奶衫要加380元,覺得大貴了。去金都都是這個價。哎,即表示張coupon沒有用。
因為後期才計劃摆酒,故現在尚欠2套晚裝,唔知你有有好介紹呢?
回頂端