發表主題 回覆文章
mem
XXX.XXX.48.129

發表發表於: Tue May 31, 2005 6:33 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
有無人join了蒙羅麗莎既package係包影新影城? 是否所有package都可以影埋唔洗加錢? 大家知唔知expo的package係唔係抵好多? 如果$3xxx左右的package最多可包什麼?
唔知新影城係點, 靚唔靚呢?
回頂端
MEME
XXX.XXX.69.133

發表發表於: Wed Jun 01, 2005 9:29 am

今期搵左吳彥祖做promotion......好似好勁......唔知會唔會貴d?

meme Wink
回頂端
andrew
XXX.XXX.124.226

發表發表於: Wed Jun 01, 2005 9:45 am

今個星期expo有冇得睇呢~~~???
回頂端
車厘子
XXX.XXX.39.6

發表發表於: Wed Jun 01, 2005 9:56 am

Andrew:

今個expo, ML 會做新景o既promotion 呀!
回頂端
andrew
XXX.XXX.124.226

發表發表於: Wed Jun 01, 2005 10:16 am

車厘子:

地點在邊丫??唔鬼記得tim...hahaha
回頂端
QK
XXX.XXX.246.125

發表發表於: Fri Jun 03, 2005 9:20 am

有無人見過個新境呀?我都好有興趣睇下!不過最衰已經影左,真係徙哂! Crying or Very sad
回頂端
MEME
XXX.XXX.69.133

發表發表於: Fri Jun 03, 2005 9:43 am

今日太陽日報.......有wedding expo d資料......我見到ml個新景有church......有d似澳門大三巴!

meme
回頂端
車厘子
XXX.XXX.39.246

發表發表於: Fri Jun 03, 2005 9:49 am

新景都係o係九龍塘!

唉, 佢o地咁鬼密實, 事前一d 都收唔到風, 無得影! 真係唔抵呀! Sad

新景有: 大教堂, 馬車喎!
回頂端
QK
XXX.XXX.246.125

發表發表於: Fri Jun 03, 2005 9:59 am

車厘子,

我都係咁話,好鬼唔抵!如果比我早D知道有新境,我實會等到果時先影!因為我都唔係好趕,仲有大把時間!而家覺得好似好蝕底咁呀! Embarassed
回頂端
~ViVi~
XXX.XXX.118.87

發表發表於: Fri Jun 03, 2005 10:03 am

唔制呀!! 唔怪得知咁古怪啦!! 影相果日我見到有新娘穿著婚紗從外面回來, 我仲問攝影師點解, 佢只係話俾我地聽: "遲d你地就知架啦!!" 係都唔肯講!! 我唸係因為我地下午影相的根本冇時間出去再影, 所以索性唔話過我地知, 費事影響我地開心o既心情... Sad
回頂端