發表主題 回覆文章
sherry
XXX.XXX.229.127

發表發表於: Mon May 23, 2005 5:15 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    點解我地講開果topic唔見左?
    婚後生活 --> 2004年結左婚...姊妹... 有成285頁, 點解我見唔到?
    唔好delete我地果topic呀!
    回頂端
    qwbear
    XXX.XXX.98.84

發表發表於: Tue May 24, 2005 9:08 am

有沒有搞錯呀,成個TOPIC唔見了,成二佰幾頁,我們打得好辛苦呀,加上有些資料係入面,點解新的VERSION會非常差過舊的 Evil or Very Mad 我係另一個中式的TOPIC都係唔見了,好彩今朝見番,快些幫我們搵番此個2004年結婚的TOPIC呀 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    回頂端
    SF
    XXX.XXX.49.210

發表發表於: Tue May 24, 2005 9:34 am

我地個topic係"2004年剛結婚既姊妹......", 成二百幾頁, 忽然間會唔見左架 Question

自從upgrade左之後, 就好多錯亂, 版面又唔係容易用, d公仔又唔靚, 而家好地地一個成二百幾頁, 傾左成10個月既topic, 話冇左就冇左, 有冇攪錯呀 Question Evil or Very Mad
    回頂端
    march
    XXX.XXX.105.190

發表發表於: Tue May 24, 2005 10:35 am

係啊! 我哋喺"2004年剛結婚既姊妹..." TOPIC 已經傾咗二百幾頁, 就算你要人換新, 都要開聲啦! 無啦啦唔見咗人哋個TOPIC.

尋日我哋POST o既時候, 又有個 JESSIE TOYS 用咗我哋D MSGE. 究竟點解會咁樣?

真係新不如舊! Evil or Very Mad
    回頂端
    sherry

發表發表於: Tue May 24, 2005 11:28 am

喂!系統管理員先生:

你有無諗過delete人地傾開果topic係好無禮貌架,
    我尋晚我同我先生講, 佢都係電腦人, 佢話無可能架,
    我地唔係o係大陸, 我地大家都係閒話家常,
    仲咩要delete我地果topic??? 入面有好多info, 大家d心機,
    希望你地快d回應! 快d比番個topic我地!

Twisted Evil Evil or Very Mad Crying or Very sad Sad Mad
    回頂端
    march
    XXX.XXX.105.190

發表發表於: Tue May 24, 2005 11:36 am

咪係! 一D都唔諗下人哋D感受!

仲有啊, 攪咩成日有D SHERMAN, JISSIE TOYS 去霸咗人哋個登入! 每次登入都變咗呢D人名? 究竟發生咩事? 尋日又有, 今日又有... 唔係日日都要人用得咁唔安心吓嘛!
    整個留言版都係想方便大家交流討論, 唔該做得好D啦....
    回頂端
    留言板管理員
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Tue May 24, 2005 3:30 pm

我們絕不會無緣無故刪除了大家分享的主題,應該是系統資料錯漏所致,我們會盡快找出問題所在,然後給各位一個回覆。不便之處,謹此致歉。
    回頂端
    qwbear

發表發表於: Tue May 24, 2005 3:36 pm

管理員,
    當然要俾番個回覆俾我們啦,成二佰幾頁沒有了,加上此個新系統錯漏百出,比以前更差,以前舊version時,都未試過成個topic不見,你們真的要好好作出補救,希望唔會再見到有錯出現.
    回頂端
    qwbear

發表發表於: Wed May 25, 2005 9:21 am

管理員,
    你們盡快搵番我們的topic,是你們的系統令到我們用唔到,是你們的責任呀 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    回頂端
    sherry

發表發表於: Wed May 25, 2005 11:07 am

留言板管理員先生

你找到原因未? 我覺得有人為問題o羅, system都係機器o羅, 都要人手操縱, 莫非你d system有人工智能會自己delete我地d topic? 留言版通常都係網主先有權改野......
    upgrade左又點呢? 比以前更多問題, esd係和黃backup, 唔係咁呀?
    回頂端