發表主題 回覆文章
siu p
XXX.XXX.128.41

發表發表於: Sun May 15, 2005 11:12 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我想和老公跟團在暑假去西歐, 有冇人去過, 知唔知邊間旅行社去歐洲好呢?
    有什麼地方國家推介? Thank you! Laughing
    回頂端
    陳師奶
    XXX.XXX.107.253

發表發表於: Tue May 17, 2005 7:34 pm

長線最好跟鐵行旅遊.
    我覺得夏天去西班牙巴塞隆那最好~ 夠熱情!
    回頂端
    ET(4)
    XXX.XXX.202.34

發表發表於: Thu Jun 02, 2005 11:12 am

Wing On

siu p 寫到:
    我想和老公跟團在暑假去西歐, 有冇人去過, 知唔知邊間旅行社去歐洲好呢?
    有什麼地方國家推介? Thank you! Laughing
    回頂端
    cherra
    XXX.XXX.151.32

發表發表於: Wed Jun 22, 2005 3:14 pm

其實睇你地鍾意食好住好,定係d價錢實惠既旅行社囉........
    如果你地想食好住好,就一定要跟鐵行旅遊........
    但佢地個價錢就貴出面最少2,3千蚊..........
    永安,康泰o個d就平d囉.............
    所以..............哩d好主觀既,睇你點揀啫..........
    回頂端
    Hor Yin
    XXX.XXX.212.122

發表發表於: Sat Jun 25, 2005 1:15 am

Highly recommend Switzerland - Interlaken & Luzcern. There are just so romantic, 風景靚到好似不是人住的一樣.我不會suggest跟團,其實如果去Switzerland(或者其他西歐地方),自己去都會好容易,會自由好多.有些地方如果想留耐d,又可以自己話事.
    香港有好多旅行社都可以幫手book package, plus tour package. It's a very good experience to travel Europe by yourself.
    回頂端
    SF
    XXX.XXX.197.117

發表發表於: Thu Jul 14, 2005 10:35 pm

Hi,
    我是上年結婚的, honeymoon是跟鐵行去西歐, 他們的行程及服務都好好, 雖然係比其他團貴, 但住宿同食都真係唔錯.

當中瑞士真係最靚, d景真係好似畫咁, 你係d明信片度見到既, 都真係會見得到, 真係以為假架....哈哈
    回頂端
    CV
    XXX.XXX.174.86

發表發表於: Fri Jul 22, 2005 11:49 am

Hor Yin,
    I am interested in going to Switzerland by myself.
    Can you give me some suggestion and tips to save money?
    Thanks Very Happy
    回頂端
    jasmine
    XXX.XXX.67.114

發表發表於: Mon Aug 01, 2005 12:55 pm

我想 9月中 or 10月中 到 歐洲 Honey Moon, 但係聽聞歐洲 10月中已經轉涼, 同埋日短夜長, 唔知有冇人比到意見我呢? Very Happy
    回頂端
    yb
    XXX.XXX.23.153

發表發表於: Thu Sep 29, 2005 11:12 pm

我念住3月去西歐,吾知天氣o係點呢 ?
    回頂端
    Hello
    XXX.XXX.224.33

發表發表於: Fri Sep 30, 2005 9:51 am

yb: 我係英國住過, 三月的天氣依然好凍, 我記得我三月尾上過scotland仲落雪tim! 年初係英國係勁落雨的日子, 可以成日陰天下雨粉連續成個月咁耐, "霧都"唔係浪得虛名架! Laughing

不過呢, 冬天去歐洲另有一畨風味! Very Happy
    回頂端