發表主題 回覆文章
Sharon
XXX.XXX.245.184

發表發表於: Thu May 19, 2005 3:42 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我係新會員都遞交左好多次先成功,我見有一到要揀類似興趣咁既野,限寫5項唔知係米我揀多左一項,共6項所以唔比我繼續寫落去.打回頭 Confused ? 好彩後期比我睇清楚. 都好彩比我睇清楚原來個名係唔可以改,唔係就麻煩. 初時我諗住再攪唔掂就會SEND E-MAIL 比 WAI WAI 打救我 Crying or Very sad
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.81.52

發表發表於: Thu May 19, 2005 4:10 pm

Sharon, 你話send email 俾我?? 我唔係管理員喎!! Mmm... 我係咪同你傾過計呢? 點解你話send 俾我既?? 我唔係乜都識咖!! 不過, 我知道既都會講既... Wink
    回頂端
    小瓶
    XXX.XXX.25.215

發表發表於: Fri May 20, 2005 12:46 pm

留言版管理員,

昨日我想留言時,發覺佢話我已經登入,跟住就出左個error page,係都唔比我留言.其實我都冇登入到,但佢就有出左我個名,咁我按登出又唔得,點都搞唔到.麻煩你留意下以上情形.
    回頂端
    qwbear
    XXX.XXX.98.84

發表發表於: Fri May 20, 2005 1:45 pm

管理員,
    我想講每一次入來都要入email account & p.w.,好煩及花時間,而且個版面的設計及圖案一些都唔吸引,令人好悶、太清.加上轉version時間太耐,比預期慢了好多,成2日時間,令我們感到非常不便 Evil or Very Mad .
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.81.52

發表發表於: Fri May 20, 2005 5:06 pm

小瓶, 我琴日下午都係咁呀! 以為乜野事, 後來入到至知, 原來改左少少 heading (在首頁).

致管理員, 下次要改任何版面, 麻煩好似以前咁, 列明"暫停服務", 唔好令咁多人團團轉呀! Thanks!
    回頂端
    小瓶
    XXX.XXX.25.215

發表發表於: Sat May 21, 2005 12:52 am

wai wai,

係咩?乜原來改野呀.....點解冇通知一聲架.....搞到我都唔知發生乜野事. "side'左我好多時間又quit又再開過個window幾次咁. Twisted Evil
    回頂端
    wing
    XXX.XXX.183.100

發表發表於: Fri May 27, 2005 7:06 pm

致管理員

我想問暱稱是不是一個名只可以登記一次,例如我已經叫wing,咁會不會有多幾個wing呢

wing
    回頂端