發表主題 回覆文章
留言板管理員
XXX.XXX.191.196

發表發表於: Tue May 17, 2005 4:23 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    Wai Wai 寫到:
    管理員答左無得轉! 點解在打入user name 時唔warning"不可轉"?? 唉! 我都轉唔到啦! Crying or Very sad

我們將會在"暱稱"旁加上提示字句,謝謝樓上用家的意見。
    如真的想更改暱稱,可與客戶服務部聯絡3151 2222 / support@esdlife.com
    回頂端
    留言板管理員

發表發表於: Tue May 17, 2005 4:26 pm

OO 寫到:
    管理員:
    請問改版後有沒有一處可選該主題的頁數?例如我不想由最前或最後一頁看起,想看,32頁,可怎麼辦?請指教!謝謝!

我們也收到幾位用家有相同的意見,將在短時間內改善版面設計。請大家多忍耐一會,謝謝! Wink
    回頂端
    留言板管理員

發表發表於: Tue May 17, 2005 4:44 pm

andrew 寫到:
    但我想問係咪之前傾開既topic會冇左???
    例如: "邊間影婚紗相好丫" "尋日join左蒙羅麗沙package影相"..等等
    全部冇哂定去左邊一個區呢?有勞管理員解答..謝謝...

之前的所有topic都保留在新留言板。

andrew,您想找的是這個主題嗎?

邊間影婚紗相好丫?新天地?法國?羅浮宮?蒙羅麗沙?
    http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=58005

你可以用關鍵字在這裡搜尋啊!

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/search.php
    回頂端
    Sharon
    XXX.XXX.245.184

發表發表於: Wed May 18, 2005 11:40 am

終於都入到黎留言里到, 管理員我想問一問,由如我一開始並唔係生活易既會員,我第一次登記里到做會員,但係填個張form遞交左好多次都唔成功,直至到今日(我試左2日)先成功左,到底係咩問題?我見有一到係要求我寫上地址,但係我個人認為唔係咁方便,唔知唔寫對我有無影響?
    我未係會員前一入就入到留言板,但係我登記左做會員之後,經常都入唔到留言板,好多時都係顯示"找不到綱頁" 好煩.
    回頂端
    elitebaby
    XXX.XXX.98.103

發表發表於: Wed May 18, 2005 12:46 pm

幾好! 不過重未摸熟 Embarassed
    回頂端
    留言板管理員

發表發表於: Wed May 18, 2005 3:16 pm

Sharon 寫到:
    終於都入到黎留言里到, 管理員我想問一問,由如我一開始並唔係生活易既會員,我第一次登記里到做會員,但係填個張form遞交左好多次都唔成功,直至到今日(我試左2日)先成功左,到底係咩問題?我見有一到係要求我寫上地址,但係我個人認為唔係咁方便,唔知唔寫對我有無影響?
    我未係會員前一入就入到留言板,但係我登記左做會員之後,經常都入唔到留言板,好多時都係顯示"找不到綱頁" 好煩.

Sharon,在會員登記表格上,所有註有*的項目均須填寫,但不包括地址一欄啊。

"找不到網頁"有可能是下載網頁超時或連線失敗的緣故,請檢查一下閣下的網絡系統。
    回頂端
    ju
    XXX.XXX.77.237

發表發表於: Wed May 18, 2005 4:26 pm

留言板管理員 寫到:
    Sharon 寫到:

Sharon,在會員登記表格上,所有註有*的項目均須填寫,但不包括地址一欄啊。

"找不到網頁"有可能是下載網頁超時或連線失敗的緣故,請檢查一下閣下的網絡系統。

我都試過係咁
    我已經格格都填好晒, 按左遞交後佢又返番填資料個頁
    但係又唔知錯乜野先搞我返番之前o個頁喎
    如果係有錯o既, 都應該俾個提示我, 等我搞掂好佢嘛
    好彩以前一早登記落做esd會員, 如果唔係都咪駛旨意有得留言啊
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.81.52

發表發表於: Wed May 18, 2005 5:04 pm

ju, 佢係咪話"email address已經登記"呀! 我都係咁, 一早已經係生活易會員, 原來唔駛再登記, 應該要打句提示呀嘛, 咁就唔駛浪費大家填表既時間.

致管理員, 應該要提示, "已登記生活易... 等會席籍, 不用再登記!"

可能有人會唔記得自己既user name/email address 都未定, 管理員, 或者你加多一句指示, 可以以i.d. number or email address 之類, 搵番自己既user name 呀!
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.81.52

發表發表於: Wed May 18, 2005 5:08 pm

打錯字添! Rolling Eyes

ju, 佢係咪話"email address已經登記"呀! 我都係咁, 一早已經係生活易會員, 原來唔駛再登記, 應該要打句提示呀嘛, 咁就唔駛浪費大家填表既時間.

致管理員, 應該要提示, "已登記生活易... 等會籍, 不用再登記!"

可能有人會唔記得自己既user name/email address 都未定, 管理員, 或者你加多一句指示, 可以以i.d. number 之類, 搵番自己既user name/email address 呀!
    回頂端
    留言板管理員

發表發表於: Wed May 18, 2005 6:23 pm

Wai Wai 寫到:
    打錯字添! Rolling Eyes

致管理員, 應該要提示, "已登記生活易... 等會籍, 不用再登記!"

可能有人會唔記得自己既user name/email address 都未定, 管理員, 或者你加多一句指示, 可以以i.d. number 之類, 搵番自己既user name/email address 呀!

我們也很體諒會員遇到的問題,有見及此,我們已在登入epass用戶區後的第一頁<https://www.esdlife.com/epass/member_reg/chi/default.aspx>上註明"請注意:舊有之生活易、 新婚生活易或EShop VIP Club會員,只需使用已登記之電郵登入便可,毋須重新登記",希望可以為用家提供更清楚的提示。
    回頂端