發表主題 回覆文章
jo and dreww
XXX.XXX.93.75

發表發表於: Sat May 14, 2005 1:57 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我覺得仍然load 得好慢,希望稍後會好d
    回頂端
    不平人
    XXX.XXX.130.249

發表發表於: Sat May 14, 2005 5:27 pm

May i know if the username can be changed after 1st log in?
    I won't use this name should i know that the username cannot be changed!
    回頂端
    IE
    XXX.XXX.225.50

發表發表於: Sat May 14, 2005 10:16 pm

不平人 寫到:
    May i know if the username can be changed after 1st log in?
    I won't use this name should i know that the username cannot be changed!

以我觀察就不會轉了

或者問問管理員可否幫忙?
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.91.241

發表發表於: Sat May 14, 2005 11:26 pm

管理員答左無得轉! 點解在打入user name 時唔warning"不可轉"?? 唉! 我都轉唔到啦! Crying or Very sad
    回頂端
    wing
    XXX.XXX.58.115

發表發表於: Sun May 15, 2005 12:31 pm

如果在找新的留言時,像以前分類來觀看就方便得多。 Sad
    回頂端
    OO
    XXX.XXX.67.252

發表發表於: Sun May 15, 2005 1:36 pm

管理員:
    請問改版後有沒有一處可選該主題的頁數?例如我不想由最前或最後一頁看起,想看,32頁,可怎麼辦?請指教!謝謝!
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.114.195

發表發表於: Sun May 15, 2005 4:04 pm

wing 寫到:
    如果在找新的留言時,像以前分類來觀看就方便得多。 Sad

致管理員, 可以分類就最好了. 另外, 我留意到, "最新發表文章", 就是我上次login in 之後, 有人發過言的文章, 我既講法0岩唔0岩?
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.75.194

發表發表於: Mon May 16, 2005 2:30 pm

致管理員, 自從發覺"最新發表文章"就係我上次login 之後有新發言的文章, 真係覺得好"正", 可以唔駛每一專題入去睇有無新留言, 不過, 我今日唔覺意exit 左I.E., 從新入過去就變左得番好少新文章睇, 我都知係我按錯制之過, 不過可否加番以前的"24小時內更新文章"呢?
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.90.232

發表發表於: Mon May 16, 2005 6:10 pm

Wai Wai 寫到:
    致管理員, 自從發覺"最新發表文章"就係我上次login 之後有新發言的文章, 真係覺得好"正", 可以唔駛每一專題入去睇有無新留言, 不過, 我今日唔覺意exit 左I.E., 從新入過去就變左得番好少新文章睇, 我都知係我按錯制之過, 不過可否加番以前的"24小時內更新文章"呢?

致管理員, 更正! "最新發表文章" 係我上次LOG OUT 之後有新發言的文章, 即係話, 如果我今次LOGIN 時睇完一次"最新發表文章", 如果在LOG OUT 前唔睇多一次, 即係中間那些新發表MESSAGE 就唔知道, 都係用番24小時, 48 小時那些好D 喎!
    回頂端
    andrew
    XXX.XXX.124.226

發表發表於: Tue May 17, 2005 10:51 am

但我想問係咪之前傾開既topic會冇左???
    例如: "邊間影婚紗相好丫" "尋日join左蒙羅麗沙package影相"..等等
    全部冇哂定去左邊一個區呢?有勞管理員解答..謝謝...
    回頂端