發表主題 回覆文章
IE
XXX.XXX.178.78

發表發表於: Thu May 12, 2005 11:11 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    比以前的方便很多!

至少像一個正常的forum, 不像舊的那個十分簡陋而且設計很原始

這個算是追得上潮流了 Wink
    回頂端
    無極
    XXX.XXX.190.153

發表發表於: Thu May 12, 2005 11:13 pm

i think so! Cheer up~!
    The performance is much better than the OLD one... Very Happy Very Happy
    回頂端
    無極
    XXX.XXX.190.153

發表發表於: Thu May 12, 2005 11:14 pm

回頂端
    IE
    XXX.XXX.178.78

發表發表於: Thu May 12, 2005 11:16 pm

希望加了會員制

可減少無聊人上來賣廣告 Evil or Very Mad
    回頂端
    ED
    XXX.XXX.69.144

發表發表於: Fri May 13, 2005 9:54 am

Good~~
    回頂端
    留言板管理員
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Fri May 13, 2005 11:05 am

sotai 寫到:
    我想知婚照共賞會點樣ga....e+冇野睇... Shocked

我們需要多一點時間,一個全新面貌的婚照共賞便可和大家見面,將會不單有婚紗相,還可以讓會員分享註冊、婚宴、蜜月的相片,實行全程為您直擊大日子的每個精彩鏡頭!
    回頂端
    sonyq
    XXX.XXX.138.66

發表發表於: Fri May 13, 2005 11:48 am

管理員, 想問d字體可唔可以大番少少? 我click text size校極都係咁細, 睇得耐對眼都幾辛苦...... Sad
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.81.52

發表發表於: Fri May 13, 2005 3:54 pm

係呀! 管理員, d 字好細隻, 可唔可以放大少少! 另外, 當reply 時, 想睇番回答邊一個user, 但個名係一連串既符號, 唔通要次次推番去前一版睇下究竟回覆邊個咩? 好麻煩啊!

另外, 所有舊topic 個user name 都係guest, 就更加唔知邊個打邊個, 基本上lee d 舊topic 已經係dead topic, 因為無睇一排, 都已經唔知應該回覆邊一位user 了.

仲有, 以前可以睇到兩日內, 一日內, 12小時內....既message, 但宜家一出history, 就係出晒新鮮出爐那些, 仲要係什麼topic 都炒埋一碟, 因為係跟時間黎排, 可唔可以好似以前咁, 就算係排次序, 都係每一個topic 排呢?
    回頂端
    Wai Wai
    XXX.XXX.81.52

發表發表於: Fri May 13, 2005 4:23 pm

致管理員, 點解"發表人"與"最後發表" 都係同一個user name? 唔係應該"發表人"即係發表這個topic 的人, 而"最後發表", 就真係最後發表那個user 嗎? 看來無需要放兩個相同user name 在 兩個唔同既 column 啊!
    回頂端
    留言板管理員
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Fri May 13, 2005 5:10 pm

謝謝sonyq和Wai Wai的反映。
    我們也發現以上問題,技術部正在搶修中,不便之處,敬請見諒。
    回頂端