發表主題 回覆文章
CSL cheung
XXX.XXX.96.231

發表發表於: Fri Mar 28, 2008 3:00 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
please pm me the details ( price and contact) and sample photoes. thanks!

my email:cheung_carol@hotmail.com
回頂端
Sweetkit
XXX.XXX.38.125

發表發表於: Sun Mar 30, 2008 9:20 am

Could you send me the details ( price and contact) and sample photoes. thanks!

my email:kitkitkissme@yahoo.com.hk
回頂端
man121209
XXX.XXX.178.148

發表發表於: Sun Mar 30, 2008 5:22 pm

我都想要KK Chan既資料呀,price list & contact ?
會唔會邊到搵到佢既reference ?
many thx!!
回頂端
bowie_bubu
XXX.XXX.29.34

發表發表於: Sun Mar 30, 2008 11:38 pm

其實你地係度留言係冇人pm俾你地架!!!
不如我話你地知喇, 但係呢個係up to March 08既price
詳情問返KK la~~

聯絡電話: 9098-4434

新娘化妝及髮型設計 (早一次,午一次及全晚任轉) $5,000
(包伴娘早晚化妝及髮型)
(如要全日貼身服務另加$1,300)

*新娘化妝包假眼睫毛及頭飾借用*

Others
試妝費 $380 (冇得扣)
姊妹 / 媽咪化妝及髮型設計早晚各一次 (跟新娘Package) $500
姊妹 / 媽咪化妝及髮型設計一次 (跟新娘Package) $380
姊妹 / 媽咪化妝早晚各一次 (跟新娘Package) $300
姊妹 / 媽咪化妝一次 (跟新娘Package) $200

冇Final Trial, 要的話要再俾試妝費 $380
我落左$2000訂(我09年12月都book左喇)

試妝係旺角差館附近
KK d期好full, 試妝果三個hours有好多電話打俾佢問期
同埋佢試妝幫我試左好多個造型, 唔似得出面有d係一個起兩個止

KK, 對唔住呀, 未經你同意就話俾其他人知個price
不過我見咁多人post message問人拎相同pricelist但係又冇人答
所以我呢度講喇~

不過我上次試完妝都同 k k講話"好得", 等我幫佢係esd美言幾句
佢即刻話"唔駛呀! Surprised ", 我諗佢真係太多生意, 可能驚我講完之後會更多 Wink
(有次我成十一點打俾佢話佢知我入左數, 點知佢仲同人試緊妝 Shocked )
回頂端
Littlepanda
XXX.XXX.21.173

發表發表於: Mon Mar 31, 2008 11:23 pm

佢既化妝技巧唔駛擔心, 就算d粉厚d係正常, 可能我化慣妝, 我覺得ok. 最鍾意影完相出來係好sharp囉
回頂端
bowie_bubu
XXX.XXX.35.181

發表發表於: Mon Apr 07, 2008 6:27 pm

我唔覺d粉厚呀~
回頂端
幸福_kiki
XXX.XXX.100.209

發表發表於: Mon Apr 07, 2008 11:00 pm

請問可以PM 試妝相和bd 啲相給我嗎?

Smile thanks a lot
回頂端
幸福_kiki
XXX.XXX.100.91

發表發表於: Tue Apr 08, 2008 6:49 am

各位,你好
我都想要kk chan 既 price list 呀, 可否send 比我呀?
同埋唔知有無試妝相可以send 埋比我睇下呢

thanks a lot
回頂端
Cat 0619
XXX.XXX.228.113

發表發表於: Tue Apr 08, 2008 9:54 am

Please kindly send the details and photos to me. Very Happy

Thank you very much.
回頂端
Wing Chi
XXX.XXX.59.118

發表發表於: Wed Apr 09, 2008 2:16 pm

Very Happy Very Happy Very Happy
各位準新娘子,本人在13/03/08 結婚,kk 另我有一個好難忘既婚禮.
因為佢真係化得我好靚,同埋佢好細心. 佢化妝一d都唔濃,好自然.
同埋所有造型都好靚.
她真是一個好化粧師, 人品好好, 又有耐性, 又細心, 又專業!
如本人在註冊處時, 有一位新娘子的裙子鬆掉, 她都不計較走上前去替她弄好, 所以本人認為她是一位十分值得各位準新娘子選擇的化粧師!
回頂端