發表主題 回覆文章
涼茶
XXX.XXX.109.110

發表發表於: Fri Jul 21, 2006 2:38 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
hammercat 寫到:
請問帝廷送個d洋酒同紅酒,係乜牌子架?同質量得唔得呢?

我有朋友5月係帝廷擺過酒話d紅酒唔得,所以我諗往唔要la,要晒vsop.
回頂端
妮貓
XXX.XXX.143.9

發表發表於: Fri Jul 21, 2006 10:53 pm

Wing&Kit,

謝謝你的回覆﹗
請問你的big date是何時呢﹖
我的屋企人要擇日,相信下個月可以知道日子,目標是07年10月.
回頂端
Dull Dull
XXX.XXX.239.10

發表發表於: Thu Jul 27, 2006 8:49 am

請問有無人知道最多擺幾多圍會夠位呀? 33會否太迫呢?
回頂端
4Cat
XXX.XXX.5.56

發表發表於: Thu Jul 27, 2006 10:00 am

Dull Dull 寫到:

Hi Dull Dull,

Their maximum is 35 tables, so if 33 tables is a little bit crowded.

Maybe you can take the floor plan from their group's restaurants to have a look.
回頂端
熊熊人
XXX.XXX.240.13

發表發表於: Thu Jul 27, 2006 11:12 am

Dull Dull 寫到:

你可以睇下呀,
最多可擺35圍

回頂端
熊熊人
XXX.XXX.240.13

發表發表於: Sat Jul 29, 2006 11:33 am

酒樓打左電話黎叫我地俾2nd deposit啦.
好緊張, 我要轉菜,又想可以間大d個地方.....
回頂端
wing&kit
XXX.XXX.98.104

發表發表於: Sun Jul 30, 2006 3:19 am

涼茶 寫到:

我有朋友5月係帝廷擺過酒話d紅酒唔得,所以我諗往唔要la,要晒vsop.

涼茶:

hi~ Razz 有個問題我想問您好耐ga la.... Embarassed

我好記得您係07年11月17日擺酒的,因我book酒席時嘅1st choice就係呢日,但我5月中去book時就book唔到,之後聽番好多姊妹都係擇到 11月17日的日子,我相信嗰日一定係好好日了~ Wink

咁請問您係幾時book嘅呢?因為我想知道如果book呢間酒樓子(好日子),需要預幾耐時間?最終我是08年1月13日啊~ Wink
回頂端
DingDing
XXX.XXX.250.237

發表發表於: Sun Jul 30, 2006 6:21 pm

各位姊妹,

我要去帝廷落第二次訂啦,可唔可以話我聽有咩要注意呀?
回頂端
DingDing
XXX.XXX.250.237

發表發表於: Sun Jul 30, 2006 6:22 pm

各位姊妹,

我要去帝廷落第二次訂啦,可唔可以話我聽有咩要注意呀?
回頂端
涼茶
XXX.XXX.215.26

發表發表於: Mon Jul 31, 2006 12:12 am

wing&kit 寫到:
涼茶 寫到:

涼茶:

hi~ Razz 有個問題我想問您好耐ga la.... Embarassed

我好記得您係07年11月17日擺酒的,因我book酒席時嘅1st choice就係呢日,但我5月中去book時就book唔到,之後聽番好多姊妹都係擇到 11月17日的日子,我相信嗰日一定係好好日了~ Wink

咁請問您係幾時book嘅呢?因為我想知道如果book呢間酒樓子(好日子),需要預幾耐時間?最終我是08年1月13日啊~ Wink

wing&kit:

我係今年3月中已經去book ka la!其實有d撞彩,我book 的時候16、18日都有人book 咗,唔知點解只係17號無人book。我諗因為網上通勝話lee日不易嫁娶,所以無人hold場。但係我擇日的師傅又話我同bf 的8字lee 日係ok,我地左諗右諗都係決定lee 日la!now 有咁多姐妹擇再lee日我都好放心 Laughing

08年1月13日也是很好的日子ar!我們的婚姻一定很美滿的!Yeah! Laughing
回頂端