發表主題 回覆文章
牢騷王
XXX.XXX.213.154

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 10:31 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我仲想問~~~
依家要俾住幾多DEPOSIT呀?
回頂端
Arc
XXX.XXX.107.76

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 10:58 am

係呀,結婚真係好多野攪,所以預多d時間,逐d逐d攪會好d。

衫未租呀,仲睇緊,可能等埋出年新款先。

$6000有9套又幾抵wor~ 邊間?

Deposit嘛,每圍比左$1000...
回頂端
牢騷王

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 11:14 am

係官塘D工廠區.....
我就無試....我係睇個FD試...都OK
9套包咗兩個媽咪既褂既~~~~

果度仲有埋D結婚日既影相同化粧....我FD衫加影化粧...都係WITHIN15,000
不過,最衰佢未有咁快....所以無效果睇...

你要唔要地址???我問我個FD拎NAME CARD....
因為之前我都係跟佢上去睇....
間野好近APM...
回頂端
Arc

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 11:23 am

我未咁快睇住,你問開你個fd先啦,Thx~~

結婚日既拍攝我book左喇,hehe~
回頂端
牢騷王

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 11:40 am

你會唔會去第二度影婚紗相呀???

你BOOK咗邊間呀??

之前係婚紗展拎咗一大堆INFO., 不過,我諗我都係STAY係HK影~~~
回頂端
牢騷王

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 11:41 am

咁係咪擺酒前半年....要俾酒席既70%架??
回頂端
Arc

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 11:49 am

婚紗相我book左"I do"呀,11月係香港影。

Deposit每圍比左$1000後就係擺酒個日比尾數架喇(好似只收銀行本票...)
回頂端
可愛 Bonnie
XXX.XXX.39.26

發表發表於: Fri Sep 03, 2010 11:30 am

guest 寫到:
queenie 你好!我剛在2005年頭#25886;完,環境一流,招代一流,食物一般叫你老公找個兄弟監督食物. 沒有額外收費. 只有埋單時比利是費用, 這是每個婚宴都會比的. 見議心中一個利是數目, 然後分開三封利是. 在埋單時, 若然經理說添多少少, 你就可以逐一比佢, 記住唔一定比晒三封, 視乎當時情形.

記住燒豬進場時間, 他們等得久便會凍. 要同酒家夾時間.

話比你知, 我老婆又係叫queenie.

祝你們順順利利, 新婚愉快!!!
<br><br><br>----------------------------------------<br>想輕鬆靈活地籌辦婚宴?請留意右邊提示。<br>----------------------------------------

please pm the details to me, thanks.
回頂端
tfghyt
XXX.XXX.78.35

發表發表於: Mon Sep 13, 2010 5:17 pm

請問有無新人 join 左 Dream Wedding day?

http://hk.myblog.yahoo.com/dreamweddingday
回頂端
alpha810816
XXX.XXX.223.93

發表發表於: Wed Sep 15, 2010 2:06 pm

係官塘D工廠區?? 我有d興趣呀 可唔可以比地址我呀 ths~
回頂端