發表主題 回覆文章
johnson and mary
XXX.XXX.185.160

發表發表於: Wed Aug 04, 2010 7:15 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
目前在裝修中,可以從綱頁得知
kinggroup.com.hk
到時更加靚同grand
恭喜哂
回頂端
Kiki1883
XXX.XXX.82.2

發表發表於: Thu Aug 05, 2010 5:50 pm

唔知到時會唔會加價呢....
回頂端
牢騷王
XXX.XXX.213.154

發表發表於: Wed Aug 11, 2010 4:57 pm

我想問......如果我想2012年3-5月結婚,依家BOOK酒席會太早嗎??

因我睇過....我都想係呢度擺酒....

或者大家有無好提意??其實,我咩INFORMATION都未有.....~.~

謝謝~~~
回頂端
嘉欣
XXX.XXX.238.61

發表發表於: Wed Aug 11, 2010 5:19 pm

我建議可以等北京道一號裝修好後,你同女朋友去睇一次...

飲荼睇吓個場..
回頂端
Arc
XXX.XXX.107.76

發表發表於: Wed Aug 11, 2010 5:20 pm

唔早喇,已經book緊2012年3,4月。

牢騷王 寫到:
我想問......如果我想2012年3-5月結婚,依家BOOK酒席會太早嗎??

因我睇過....我都想係呢度擺酒....

或者大家有無好提意??其實,我咩INFORMATION都未有.....~.~

謝謝~~~
回頂端
牢騷王

發表發表於: Wed Aug 11, 2010 5:31 pm

Arc.....
咁快???
我地咩都未睇喎~~~

嘉欣....
對不起~~我個名呃咗你,其實我係女仔~~

其實,呢個場會唔會比同集團既其他店貴?? (因為有海境)
因為,我同BF都幾LIKE呢個埸~~~

謝謝你們
回頂端
Arc

發表發表於: Wed Aug 11, 2010 6:03 pm

我講緊係sat/sun,我係六月既時候book左2012年1月。

會架,呢個場會收加一...

岩就快手喇,不過衣家裝修緊,可以等埋裝修完先決定。

牢騷王 寫到:
Arc.....
咁快???
我地咩都未睇喎~~~

嘉欣....
對不起~~我個名呃咗你,其實我係女仔~~

其實,呢個場會唔會比同集團既其他店貴?? (因為有海境)
因為,我同BF都幾LIKE呢個埸~~~

謝謝你們
回頂端
牢騷王

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 9:26 am

Arc....
咁你BOOK咗...依家幾錢一圍呀???
包幾多野呀??
因為,咁快問,D酒樓成日話未出價錢同菜單....

好似好多野搞咁....如果唔係我BF同家人想...我諗我會行完教堂就去HONEYMOON喇~~
回頂端
Arc

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 9:42 am

我揀左大排翅個menu,計埋酒水,椅套,加一,六千幾一圍,送野都好多下,可以去佢個web睇下。

佢個menu有效期去到2012年中,所以個價錢定左架喇。

牢騷王 寫到:
Arc....
咁你BOOK咗...依家幾錢一圍呀???
包幾多野呀??
因為,咁快問,D酒樓成日話未出價錢同菜單....

好似好多野搞咁....如果唔係我BF同家人想...我諗我會行完教堂就去HONEYMOON喇~~
回頂端
牢騷王

發表發表於: Thu Aug 12, 2010 9:50 am

好啊......謝謝你~~~

好彩依家份工得閒D,所以可以睇下呢D野....

如果唔係...真係攞我狗命...

等我睇下先....

係呢...你搵咗地方租衫未??我朋友介紹我去官塘....$6000有9套....D樣都OK..
回頂端