發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.38.130

發表發表於: Wed Feb 16, 2005 11:07 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我已訂北京道 1 號的帝廷酒家,今年10月擺,請問有冇人擺過.....

有冇乜野額外收費....食物質素....服務態度....

回頂端
guest
XXX.XXX.229.254

發表發表於: Tue May 03, 2005 11:22 pm

KK,

你擺幾多圍?會包場嗎?

理論上,佢地尾尾有個角落專用來打麻雀,若你擺廿幾圍,都ok,無須搬來搬去.但若你擺到盡,就要啦.

----------------------------------------
想輕鬆靈活地籌辦婚宴?請留意右邊提示。
----------------------------------------
回頂端
guest
XXX.XXX.200.42

發表發表於: Wed May 04, 2005 1:41 am

sorry for interrupt!

本人因私人原因須轉讓2006年10月weekend北京道一號帝廷酒家婚宴, 有興趣者請send email to a_v_2006@yahoo.com.hk, thanks!

sorry sorry sorry sorry sorry

回頂端
guest
XXX.XXX.38.130

發表發表於: Thu May 05, 2005 1:57 pm

KK,
如果你想出年擺,你都要快d去book拉,因為呢個場好full。

我今年10月擺呀!大家一齊傾下!

回頂端
guest

發表發表於: Mon May 09, 2005 11:38 pm

點解無人?大家呢排搞成點?

回頂端
guest
XXX.XXX.129.129

發表發表於: Tue May 10, 2005 9:04 am

Yan,

你好!我也是在帝廷擺酒

見你之前所寫,仲有些地方想起想同你講.
你要早d同雙方家長夾定要d乜,因為越近婚期,佢地既要求會越多,多到令你覺得有好多係無理,佢地雙方又會比較雙方有d乜無d乜. 開始又話無所謂,但佢地聽完別人講要乜後又唔同你地講,但又expect你地知,結果又有少少怨言.

入正題,我係想提你早d同佢地夾時間,幾時要乜.因為佢地只會不停問幾時要乜,但其實個d野只是需要你同你老公知.上頭呀,過大禮時間,利是.佢地要買乜呀,好多時佢地好心急,唔等同你地商量就自己去買,結果好多野double左,佢地又會"我" 你個sitting plan怎樣安排,佢想知你擺左佢地d人去邊.....

仲有好多野要留意,所以早d自己想定,唔好expect佢地會話晒比你地知...(但個d佢地expect你地又一定要做)

回頂端
guest
XXX.XXX.222.241

發表發表於: Tue May 10, 2005 10:54 am

大家好,我係新加入架[Smile]

我都book左帝廷,下年9月呀~~唔知你地有無留意佢隔離,即係前水警總部改建緊呀﹖﹖聽講會起文物酒店同埋再起多一座大廈呀~~如果係真既就唔知點算喇,因為驚阻住個view[Sad]

至於訂酒席其實我係剛剛個星期日去訂,都bargain唔到d乜,我而家擺25-27圍包左場。佢企得好硬唔肯點樣比著數我地,唔憂做o個隻~~

回頂端
meika
XXX.XXX.184.59

發表發表於: Mon May 16, 2005 10:25 am

你地好呀,我book左06年尾閒日呀25圍..but咩都唔offer比我 Evil or Very Mad
任飲$250+椅套$80..企硬 Sad

有冇sister近依2個月book都offer到架?? 佢話年頭公司已經講明會企硬..唔可以平比客喎.. Confused
bf話佢唔offer比我地..咁到時比tips..我地都企硬..你不仁,我不義.. Smile
回頂端
Y

發表發表於: Mon May 16, 2005 11:47 am

meika,

你唔好咁勞氣啦!你睇番我之前既留言,就會知我同你一切,講到牙血出都bargain唔到野.佢地話會裝修喎... Evil or Very Mad

佢地真係唔憂做ka.

Yan
回頂端
meika
XXX.XXX.102.195

發表發表於: Wed May 18, 2005 10:18 am

yan Laughing
係啦..口水都乾呀..小小野都唔offer..好呀..大家一切企硬o羅.. Cool
見到其他sister offer到咪覺得唔公平o羅..鬼叫自己係都要簡依間咩.. Crying or Very sad
係呢..你book左幾時呀..?
回頂端