發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.124.7

發表發表於: Fri Feb 18, 2005 12:08 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
HI~
剛剛大年初七先去飲完!!
環境幾好,咁o岩睇到大廈花火,食物方面都唔差[Smile]!!
服務態度-作為一個宴客都算滿意[:I]!!

ps:只係如果第一次去呢個地方要搵就花了點時間囉!![B)]

----------------------------------------
想輕鬆靈活地籌辦婚宴?請留意右邊提示。
----------------------------------------
回頂端
guest
XXX.XXX.38.130

發表發表於: Tue Feb 22, 2005 11:26 am

LW多謝你的意見呀!咁你年初七去飲,係咪睇到激光呀!

請問有冇人知,星期五會唔會有激光放影呀!

如果有"帝廷"係咪會睇到呀!

回頂端
guest
XXX.XXX.72.228

發表發表於: Tue Feb 22, 2005 1:19 pm

I had booked 尖沙咀北京道 1 號帝廷酒家 on 2005-11-04, but due to private reason, I had to cancel it and so seek for anyone who are interest on the date, please reply

回頂端
guest
XXX.XXX.97.248

發表發表於: Sun Apr 24, 2005 1:32 pm

queenie 你好!我剛在2005年頭#25886;完,環境一流,招代一流,食物一般叫你老公找個兄弟監督食物. 沒有額外收費. 只有埋單時比利是費用, 這是每個婚宴都會比的. 見議心中一個利是數目, 然後分開三封利是. 在埋單時, 若然經理說添多少少, 你就可以逐一比佢, 記住唔一定比晒三封, 視乎當時情形.

記住燒豬進場時間, 他們等得久便會凍. 要同酒家夾時間.

話比你知, 我老婆又係叫queenie.

祝你們順順利利, 新婚愉快!!!

回頂端
guest
XXX.XXX.229.254

發表發表於: Sun Apr 24, 2005 3:11 pm

Queenie,

我都打算明年擺帝廷,現階段仲夾緊日子,應該下星期去book.

你join咩plan?有無咩特別bargain到?最想知係...你任飲同全場椅套,bargain到幾錢?

回頂端
guest
XXX.XXX.92.85

發表發表於: Sun Apr 24, 2005 4:16 pm

請問這裡拍照位置的燈光是否足夠,因比其他酒樓來說好像暗了一點,可否分享?

回頂端
guest

發表發表於: Mon Apr 25, 2005 11:44 am

Fung,
多謝你覆我!睇到你話環境、食物、招代都很多,我真係放下心頭大石,因為以前d留言唔好多過好令 我好擔心。

擺酒前要俾利是侍應、經理,咁駛唔駛俾廚房嫁!

係唔係叫兄弟睇下廚房出菜的速度呀!

唔該晒你的意見,祝你新婚愉快,白頭到老!

Yan,
如果你諗住擺帝廷就要快d book拉,因為06年星期六、日已經full晒,平日都full得7788,你睇返之前d留言07年年頭都有人book拉。

我原來諗住join$4480,但係好似今年的菜單改左少少,我6月去落第2次訂先知,任飲$250椅套$50,我預$5000一圍。

回頂端
guest
XXX.XXX.152.246

發表發表於: Mon Apr 25, 2005 1:04 pm

QM,

多謝你既information.

我昨晚先收到夾日子既結果,係明年11月尾.打過去帝廷問,個日都仲未有人訂(因為係閒日),但係我要明日先有時間去落訂,果度好衰唔肯hold比我...激死!

我都係book中價呢隻菜,但老爺話想改靚d個翅喎,不過真係到時先算,睇$$.

回頂端
guest

發表發表於: Mon Apr 25, 2005 2:55 pm

Yan,
係呀!帝廷係唔休做嫁,所以你落訂時要問清楚佢地。

你明天去落可唔可以幫睇下中價個菜單條魚係青斑定星斑,因為我上年睇係星斑,但唔知係唔係改左青斑。我諗都會幾多人要中價菜,因為加埋任飲同椅套,都成5千蚊一圍。

回頂端
guest
XXX.XXX.152.246

發表發表於: Tue Apr 26, 2005 12:38 pm

QM,

當然無問題...但我改左明日(Wed)先去,搞掂後同你再傾![Very Happy]

回頂端