發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.113.22

發表發表於: Thu Jan 06, 2005 9:32 pm

廣告贊助 [隱藏]
恩典太美麗同全因為#31074;都好好聽及貼切
回頂端
guest
XXX.XXX.167.166

發表發表於: Thu Jan 06, 2005 10:14 pm

Hi, Yan

幾時大日子呀??? 我都會今年年尾結婚呀...有首詩歌我好鍾意.. 叫<盟約>... 國語歌... 唔知你有冇聽過.....

<<我以永遠的愛愛您..... "聘"你永遠歸我為妻, 誠實的困果子獻給您... ...
副歌: 把我放在你的心上如印記....>> 唔好意思, 唔係好記得歌詞...

呢首歌係用愛情比喻神的愛.... 希望你鍾意啦!!! (可看看耶利米)
係呢, 你係邊間church行禮???

God bless~~
Barbara
回頂端
guest
XXX.XXX.157.46

發表發表於: Thu Jan 06, 2005 11:26 pm

Barbara,
請問你(盟約)在那一隻cd 找到的呀?
回頂端
guest
XXX.XXX.42.6

發表發表於: Fri Jan 07, 2005 1:33 pm

Hi, L&V

Sorry~~ I don't know 在那一隻cd 找到, I only sang this song several times in church.
I only know that belongs to 小羊詩歌, you can see in which
many songs are suitable for wedding, hope you like it~~

Barbara

... Ar! the following is the whole song...

我以永遠的愛 愛你
我以慈愛吸引你
聘你永遠歸我為妻
永以慈愛誠實待你

哦 我願奪得主的心
用我注視的眼睛
我的心如禁閉的井
新陳佳果存留為你

副歌:
將我放在你的心上如印記
將我帶在你手臂上如戳記
你的愛情堅貞 勝過死亡
眾水不能熄滅 不能淹沒
(2X)

我賜你肉心代替石心
把律法寫在你心裡
我用水將你洗潔淨
你的罪惡我全忘記

因你鞭傷我得醫治
你受刑罰 我得平安
你受咒詛 我得祝福
因你流血 我得生命

副歌
將我放在你的心上如印記
將我帶在你手臂上如戳記
你的愛情堅貞 勝過死亡
眾水不能熄滅 不能淹沒
(4X)
回頂端
guest
XXX.XXX.2.136

發表發表於: Fri Jan 07, 2005 3:09 pm

各位,

盟約這首歌我未聽過
但歌詞很有意思呢!等我返去找找
謝謝!

我下年4月結婚
好心急haaaa

祝各位預備婚禮時能順順利利
god bless you all
回頂端
guest

發表發表於: Fri Jan 07, 2005 3:21 pm

fion,

謝謝你的建議,這兩首歌都很好聽
尤其是恩典太美麗
是我的最愛

但可能我們教會成日唱
好似唱都好濫咁
所以我唔想用
haaaaaa

thanks anyway
回頂端
guest
XXX.XXX.58.107

發表發表於: Sat Jan 08, 2005 6:25 pm

Hi Yan

你下年4月結婚就諗定歌拿... 哈哈哈... 真係好心急呢... 不過又係諗下都開心o既^^

我bf先係04年12月求婚... 昨晚先訂了酒席, big date 05年12月18日... 其他乜都未做呀...最#25285;心係book唔到教堂...到時歌都冇得唱呀!!!

介紹多一首我鍾意o既歌... <求你將我輕放於心上....>

Barbara
回頂端
guest

發表發表於: Mon Jan 10, 2005 9:33 am

Barbara,

哈!我真的幾心急![Very Happy]
你打算在那兒擺酒及在哪裡行禮?
教堂要早些book,因為他們會俾會友優先,之後先到街外人
最好找幾間做後備

god bless your wedding
回頂端
guest
XXX.XXX.42.6

發表發表於: Mon Jan 10, 2005 10:44 am

Hi Yan,

Sorry, I can't type Chinese now... (in office ne~~)

In fact, I'm 心急 too, but my bf still takes no action even I warm him it is quite difficult to book the church and tell him 他們會俾會友優先,之後先到街外人~~~ I don't know why, he is still very "老定"!? He also said: "we can apply 10 churchs ma... hee hee...don't worry la~~" We've only booked the 擺酒 in TST 皇X.

For church, I prefer kowloon since my church is in Kowloon, I think it is more convenient for our sisters & brothers to come to our 婚禮~~ Pray for me la, as I know, it is relatively difficult to book the church in Dec while compare to other months...

Besides, as I play piano in church, so I know many songs which are suitable for wedding, I will tell you when I can type chinese....

Barbara
回頂端
guest
XXX.XXX.148.25

發表發表於: Mon Jan 10, 2005 4:58 pm

Barbara,

我想找一首給詩班在我的婚禮上唱的英文歌,我喜歡感覺喜氣洋洋的歌,請問你有沒有建議?
謝謝![Wink]
回頂端