發表主題 回覆文章
crayb
XXX.XXX.200.158

發表發表於: Tue Oct 25, 2011 10:36 pm

廣告贊助 [隱藏]
我地係計劃11/2012- 01/2013結婚的.. 請大家俾下意見..

御苑皇宴(尖東): 我地兩個都好鍾意個裝修同維港 view, 但日子只剩星期五, 仲有 min charge 都幾貴下...
下午茶唔錯, 但唔知晚宴食物質素如何

百樂門(銅鑼灣): 地方夠大, location 好, 亦有view 有裝修, match到我地既好日子.
但有d decoration 有少少老土, 要自己執執..
min charge 都唔平, 同埋 E house 地下好頹廢...

薈軒(灣仔): location 唔錯, offer 都好好, min charge 都比前兩者平幾萬. 仲有好多日子俾我地揀~
但唔出名, 又唔知晚宴食物質素如何.. 最怕佢得一間, 唔知會唔會支持唔住係我地 big day 前 close...

唔知有無邊位有係以上三間擺過酒/ 飲過呢?
請大家俾d意見喇, thx so much~~
回頂端
boey&kelvin
XXX.XXX.56.151

發表發表於: Tue Nov 08, 2011 11:06 pm

我都o岩o岩BOOK左尖東御苑皇宴WOR~~23/12/2012星期日
回頂端
Gigi_qt
XXX.XXX.255.204

發表發表於: Sat Nov 12, 2011 2:49 am

me too! 我都book 左尖東御苑皇宴,睇過好多間,一去到就好鍾意,完全係 "就係你" 既感覺!!!我鍾意個場好清雅同高貴。
cwb 百樂門我都有睇過,雖然都有海景,但完全唔係個回事,一入門口已經覺得好俗,入面都ok ,但佢既紫燈同門口真係唔靚同leung,何文田個場新同靚好多~ 不過交通唔方便~
回頂端