發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.122.98

發表發表於: Thu Sep 02, 2004 10:48 am

廣告贊助 [隱藏]
我之前都有想過係翠亨村擺,因為我鍾意佢有條樓梯行落黎好有feel(進場)而個場又無柱位,酒席價錢都合理佢所包及送既野都好足夠,負責酒席個位經理好好人,因為我去過兩次睇場佢都認得我仲好好傾,但我擺35席而呢個場最多只可擺28席,點減都減唔到咁多﹗所以最終都係放棄左選擇帝廷(bf非常鍾意個場)﹗
回頂端
guest
XXX.XXX.0.122

發表發表於: Thu Sep 02, 2004 5:53 pm

我已經訂#21655;下年酒席, 交埋大訂...
去過食晚飯, 味道幾好...service都唔錯
bargain無技巧架, 你需要咩#22021;, 想要咩就講, 睇佢比唔比你囉...
如果送果度你有咩係唔需要, 你可以同佢講換其他#22050;...
你幾時大日子?[Very Happy]
回頂端
guest
XXX.XXX.175.35

發表發表於: Thu Sep 02, 2004 6:57 pm

may,

我和男朋友打算在明年10月結婚. 我們打算擺22-25圍.

你的大日子又在何時? 你幾時落訂? 是在酒樓落訂還是在expo?

你們擺多少擺?

你們有沒有以不打算用的coupon換別的優惠?or bargain到什麼?

我們就打算用婚妙照coupon換回門乳豬和免收開瓶費.你猜可行嗎?

你們有否嘗試問席後水果安排?因為我曾在expo見過好似加些錢就有水果?

你知道嗎?

你們會否打算在這裡訂酒?

請比D意見?

回頂端
guest
XXX.XXX.189.66

發表發表於: Fri Sep 03, 2004 12:59 pm

佢地只係一年擺一次展覽,如果真係好鍾意個場,就真係唔好等喇﹗

我地本來唔知有呢間酒樓,係差唔多決定搵邊間擺酒的最後果日先見到﹗一去到已經十分鍾意﹗

去試食過一次,之後就決定訂呢間﹗

如果已經揀o左好日子,就最好快d決定,最好就未出通勝就book﹗

我今年11月結婚,但去年8月初已book﹗
回頂端
guest
XXX.XXX.0.122

發表發表於: Fri Sep 03, 2004 4:04 pm

vivi[:I]
我地都係下年, 不過係4月…我今年7月已比訂金…9月比大訂,
唔係expo join, 係walk in…

我地大約會擺23圍到啦,
我地已經upgrade 到個酒店房, cake=10磅, 免收開瓶費,
未到25圍但可以有25圍優惠,
我地問過如果唔要車同埋過大禮, 可以供應全場生果…
如果同佢地訂生果盆要$130一圍…
生果就照市價, 可以代訂…
但我地要車, 但唔要過大禮, 佢就換幾支紅酒比我地…

你想用婚妙照coupon換回門乳豬和免收開瓶費, 其實婚妙照coupon唔值$,
佢同我地講如果你想下年再影佢可以再比coupon我地,
但開瓶費就唔需要換, 你出聲就比你…
如果你想要回門乳豬你都可以到時問一問, 不過佢比得你應該唔大隻,
不如自己買….

我聽講好似話係expo訂會有生果送, 你如果下年10月都唔需要急成咁,
可以問一問佢地下次會唔會擺expo先, 再決定…

點解你開兩個post#22021;?
回頂端
guest
XXX.XXX.175.35

發表發表於: Fri Sep 03, 2004 11:39 pm

may & 小欣子:

唔該晒你們的資料, 想請問你們找誰訂酒席?

你們首次落訂要付多少?

book 場時有沒有最低消費?
回頂端
guest
XXX.XXX.82.136

發表發表於: Sat Sep 04, 2004 12:51 am

vivi,
聯絡人係Edwina,第一次落訂$5000,緊住再落$15000,尾數到時比埋!!
星期一至四無最低消費,但星期五就要$90000,星期六日好似要十萬!
回頂端
guest
XXX.XXX.35.248

發表發表於: Sat Sep 04, 2004 8:35 pm

vivi~
我都係同JOY講#22021;完全相同,
星期六, 日係要min十萬蚊...
但如果你星期一至四, 可以同佢傾傾可唔可以減些少...
回頂端
guest
XXX.XXX.111.72

發表發表於: Mon Sep 06, 2004 1:58 pm

我想問你們知唔知食物及服務質素如何??
唔該.
回頂端
guest
XXX.XXX.71.174

發表發表於: Tue Sep 07, 2004 10:00 pm

Dear All,
我book19/12,不過是樓上一層8 圍, 而且是星期日, 但我無min charge. 我計過我埋單大約都係5~6萬.
回頂端