發表主題 回覆文章
ChingYee
XXX.XXX.146.110

發表發表於: Wed Dec 06, 2006 11:18 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    小熊熊,

我join了康泰, 1月1日出發, 晚機那團. 你會幾時出發?
    回頂端
    vickilwh
    XXX.XXX.205.22

發表發表於: Tue Jan 16, 2007 8:07 pm

我剛剛上星期日married,o黎緊21號(星期日)去澳洲!都係跟康泰7日團,早機去晚機返!有冇姊妹join左呢團ar??

現在澳元非常貴ar!! (今日兌換率~6.2)
    回頂端
    Boo 903
    XXX.XXX.124.99

發表發表於: Wed Feb 14, 2007 12:38 am

hi all,

my big date is on 11-Mar, i want to go to Australia by mid of Mar, any good suggestion for me? shall we go there ourselves, we don't have self tour expenience ga... kindly advice!! Wink
    回頂端
    T & T
    XXX.XXX.251.41

發表發表於: Wed Feb 21, 2007 2:11 pm

我今次跟永安去,唔錯
    行程唔迫,好舒服,又有自由時間,食得好住得好(係有兩餐中餐最難食)
    回頂端
    mani_chan
    XXX.XXX.229.221

發表發表於: Fri Feb 23, 2007 2:10 pm

T & T 寫到:
    我今次跟永安去,唔錯
    行程唔迫,好舒服,又有自由時間,食得好住得好(係有兩餐中餐最難食)

咁你去左幾多日呀? 同埋團費幾錢呀?
    回頂端
    T & T
    XXX.XXX.251.107

發表發表於: Tue Feb 27, 2007 9:33 am

mani_chan 寫到:
    T & T 寫到:
    我今次跟永安去,唔錯

七日,萬五
    回頂端
    travel
    XXX.XXX.201.226

發表發表於: Thu Mar 01, 2007 11:55 am

T & T 寫到:
    mani_chan 寫到:
    T & T 寫到:
    我今次跟永安去,唔錯

七日,萬五

我Join左東瀛遊....4月復活節去玩7日~
    個團既行程好好..比其他公司..(康泰9日團 = 東瀛遊7日團!!!小心~)
    康泰既9 日...原來夜機去23:00, 早機返 05:00),,,咁就呃多2日既$..
    行程又同東瀛游既7日團差唔多..
    咁樣比佢屈多2日導遊$真唔抵!!

有興趣既快d去東瀛遊報喇...我昨日去都好多人報..排左成個鐘先報到/
    有d團都滿晒..
    Shocked
    ~$14000 7日 ^0^.
    回頂端
    T & T
    XXX.XXX.251.107

發表發表於: Mon Mar 05, 2007 2:15 pm

travel 寫到:

個團既行程好好..比其他公司..(康泰9日團 = 東瀛遊7日團!!!小心~)
    康泰既9 日...原來夜機去23:00, 早機返 05:00),,,咁就呃多2日既$..

有興趣既快d去東瀛遊報喇...我昨日去都好多人報..排左成個鐘先報到/
    有d團都滿晒..
    Shocked

新手專登開五個一模一樣post讚東x遊,司馬昭之心路人皆見
    第一,x泰九日團落墨爾本,東x遊七日團唔落墨爾本,點會叫做行程差唔多??
    第二,如果大家第一站都係飛去悉尼的話,航班係一模一樣既,最尾一日個出發地根本唔同,點比較??東x遊最尾一日飛十一點,食完早餐就走人,又算唔算呃導遊費??
    玩得長線團根本就知頭尾兩日係無行程既,間間旅行社如是,分別在於訓酒店定訓飛機
    回頂端
    travel
    XXX.XXX.201.226

發表發表於: Mon Mar 05, 2007 4:09 pm

係喎....咁訓飛機好定酒店好?

T & T 寫到:
    travel 寫到:

有d團都滿晒..
    Shocked

新手專登開五個一模一樣post讚東x遊,司馬昭之心路人皆見
    第一,x泰九日團落墨爾本,東x遊七日團唔落墨爾本,點會叫做行程差唔多??
    第二,如果大家第一站都係飛去悉尼的話,航班係一模一樣既,最尾一日個出發地根本唔同,點比較??東x遊最尾一日飛十一點,食完早餐就走人,又算唔算呃導遊費??
    玩得長線團根本就知頭尾兩日係無行程既,間間旅行社如是,分別在於訓酒店定訓飛機
    回頂端
    小小師奶仔
    XXX.XXX.91.231

發表發表於: Mon Apr 30, 2007 10:17 pm

guest 寫到:
    9月尾10月頭去,唔知跟邊間好
    同埋你地有無去過邊d地點特別好玩呢??

我們是跟永安團的...
    去了開恩茲,悉尼,黃金海岸...
    浮潛,sky-diving(老公玩),ATV...好多都好好玩的
    回頂端