發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.224.250

發表發表於: Sun Aug 15, 2004 11:25 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    9月尾10月頭去,唔知跟邊間好
    同埋你地有無去過邊d地點特別好玩呢??
    回頂端
    guest
    XXX.XXX.164.36

發表發表於: Mon Aug 16, 2004 2:00 pm

Same as you, I also want to go to Australia by early Oct this year.
    回頂端
    guest
    XXX.XXX.216.59

發表發表於: Sat Aug 21, 2004 12:16 am

我都想去,不過係10月尾,我見過永安同康泰都唔錯,你#21707;想去幾多日呀??
    大堡礁,黃金海岸都好似好好玩.
    回頂端
    guest
    XXX.XXX.182.165

發表發表於: Sat Aug 21, 2004 12:25 am

哎呀...我男朋友頭先話可能只可以去d5日既,我可能又無得去澳洲喇[Sad]
    回頂端
    guest
    XXX.XXX.81.127

發表發表於: Sun Aug 29, 2004 9:41 am

好似東瀛遊, 抵d, 你地又冇人知好嗎?
    佢地有個團可以7天住6晚酒店
    回頂端
    guest
    XXX.XXX.229.221

發表發表於: Fri Sep 03, 2004 2:16 pm

Hello,

各位姊妹..我都係諗住10月頭去澳洲呀!!! 諗住join東瀛遊,好驚成唔到團呀! 你地會跟邊間呀? 一#25993;成團機會大d啊[Very Happy]
    回頂端
    guest

發表發表於: Fri Sep 03, 2004 10:18 pm

ym :
    我都係諗住10月頭去澳洲呀!!!
    都係諗住join東瀛遊!
    又係好驚唔成團, 東瀛遊好似去日本團多,
    唔知又冇人去過呀!
    回頂端
    guest
    XXX.XXX.231.246

發表發表於: Sat Sep 04, 2004 11:51 am

lko

你報左名未呀? 打算去幾多日?[Smile]
    回頂端
    guest

發表發表於: Sat Sep 04, 2004 10:44 pm

未呀!d 時間唔係好"甲", 我會去7天, 因男友唔想睇企鵝[:p]
    回頂端
    海洋
    XXX.XXX.97.138

發表發表於: Wed Mar 15, 2006 10:56 pm

testing
    回頂端