發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.164.36

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 6:38 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Hi! Pretties KL & Redred, my big date is 1 Oct, I booked in Mar. I have around 18 Tables and insisted to have 龍鳳大禮堂, 哈哈..原本他說不定, 到時有其他booking, 多過我, 要我改 . 你們有無見過簞s的情況, 我想搵一晚去睇埸….
回頂端
guest
XXX.XXX.96.5

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 9:18 pm

Hi all,

我記得去booking時咁#21873;都有人簞s, 好得意,好想睇多D. 嘻嘻. 好似好八咁.[Very Happy]
回頂端
guest
XXX.XXX.21.247

發表發表於: Wed Jul 07, 2004 10:32 am

我6月尾才book, 經理話個場是分兩邊的(後半場)(前半場做散客), 如果book唔夠23圍就唔可以要晒後半場。 一邊中式, 一邊中西式都可以。原本想先book20圍, 男友唔想同其他人share, 另外酒樓內的洗手間在西式場,男友喜歡中式禮堂,經理話如果到時有人book西式那邊,洗手間會留給西式場用,中式場要用商場洗手間,所以book了23圍。選中西混合佈置。菜譜價錢由33xx至42xx(未計加一)。LingLing你可以試下向經理要求如果當日沒有其他人book, 是否可以間後半場給你(可以要埋個洗手間),因為經理話過如果我只book20圍,而係年底都沒有其他人book, 則可以考慮比全個後半場我。
回頂端
guest
XXX.XXX.116.82

發表發表於: Wed Jul 07, 2004 11:20 am

Hi all,

我記得係4月頭book既,我想book的日子當天已有人book左中式禮堂,咁我地未book左西式禮堂有廁所個邊,我和男友到好鐘意西式禮堂..[:I]
回頂端
guest
XXX.XXX.117.2

發表發表於: Wed Jul 07, 2004 12:15 pm

KL, thanks a lot!!!!!!
I have only reserved 18 tables that day and now i may have 2x tables, let's discuss with manager to confirm the venue.

>> Hi! all,
would you have your own decreation or using restaurant's, i want to save $$ and have no idea??
回頂端
guest
XXX.XXX.41.5

發表發表於: Wed Jul 07, 2004 2:36 pm

To all,

Hi! 如果你地Book吾系要全廳的話記住要同酒樓講清楚點樣間,
因為我飲茶時成日見呇a間得好亂架!
回頂端
guest
XXX.XXX.224.155

發表發表於: Wed Jul 07, 2004 9:42 pm

我都會主要用酒樓的佈置,另加汽球。
回頂端
guest
XXX.XXX.229.126

發表發表於: Wed Jul 07, 2004 10:32 pm

這間酒樓的水準 = 幸福樓, 好彩, 應比聯邦差 [Sad]
我今年年頭去飲, 印象很差. 可能因為平先選, 如果唔係就真係要諗清楚; 呇a30多圍, 唔夠人手之餘, 仲有好多睇得出係臨時工, 錯漏百出, 黑色衫儭g理忙到一頭煙, 地方又迫, 食物更加係唔掂, 真係可以用"失禮"來形容. [xx(]
回頂端
guest
XXX.XXX.155.207

發表發表於: Fri Jul 09, 2004 11:10 am

其實都聽過係esd有人評論過這間酒樓唔好, 但我又見好多所謂好的酒樓, 一樣有人話差, 我諗要睇自己有幾高要求, 同埋好唔好彩。
我見這酒樓地點幾方便, 裝修新, 間隔亦好(沒有柱, 又不是長方形), 加上菜譜幾好, 又有我想要的日子, 所以選這間。當然價錢亦係考慮因素。
RoRo,我想請問你上次飲時, 酒樓有兩家簞s, 定只有一家, 同埋幾多個待應招呼一圍, 等我可預早要求經理加人手。謝謝
回頂端
guest
XXX.XXX.116.82

發表發表於: Fri Jul 09, 2004 11:51 am

KL,

我完全同意你既講法。[Smile]
回頂端