發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.41.5

發表發表於: Mon Jul 05, 2004 3:38 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Ling Ling

我個個禮拜都在那裹飲茶, 有時都會食晚飯,都幾好,飲洒同屋企人簞s就未試過
但如果你想book,我唸有快小小la, 因為我有時見個度成日都有人簞s.
回頂端
guest
XXX.XXX.41.5

發表發表於: Mon Jul 05, 2004 3:48 pm

Ling Ling

我個個禮拜都在那裹飲茶, 有時都會食晚飯,都幾好,飲洒同屋企人簞s就未試過
你已經book左?
回頂端
guest
XXX.XXX.164.36

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 9:32 am

thanks for your advice, i have booked but haven't seen much comments for this restarant.

回頂端
guest
XXX.XXX.142.229

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 12:26 pm

Ling Ling,

I have also booked this restaurant... 13 March... how about you?[Smile]
回頂端
guest
XXX.XXX.116.82

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 12:56 pm

Hi Ling Ling,
我都book左這間簞son Dec 5,因為主要果度算新. 地點都算方便[:I]
回頂端
guest

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 1:01 pm

Hi Ling Ling,
你的big date幾時?要快D決定啦![:I]
回頂端
guest

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 1:20 pm

Hi, redred,

How many tables have you booked? They give you any special offer/ gift?
回頂端
guest

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 2:14 pm

Hi KL,
大概3,900至4,200左右,正確的價錢要到揀菜式時才可確實,至於個package大致上都包基本的野,汽水任飲及送酒店住宿一晚等等...[:I]
咁你呢?可否分享一下?[Smile]
回頂端
guest

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 5:01 pm

redred,

我已確實會選今年其中一款菜譜,因經理話如果明年才選,便只可選新菜譜。我男朋友見現時的菜譜亦合心意,故無謂冒險。
回頂端
guest

發表發表於: Tue Jul 06, 2004 6:10 pm

KL,

我會係9月或10月先決定菜單,咁你揀左中式定西式禮堂啊?每席的價錢係未同我差唔多呢?[:I]
回頂端