發表主題 回覆文章
欣欣然
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Jan 24, 2017 9:52 am

廣告贊助 [隱藏]
幾十年前縫過雙眼皮,但係依家係唔見咗,令我好難過,想話要去重整,不過唔知邊個醫生比較推薦呢?因為我之前嗰位醫生已經揾唔到人啦…
回頂端
思潔

發表發表於: Tue Jan 24, 2017 9:55 am

如果縫雙眼皮一直掉落來,咁可能就係脂肪太多,冇辦法縫
回頂端
玲瓏小巧
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu Jan 26, 2017 2:57 pm

如果雙眼皮一直跌落來,咁可能你唔適合用縫嘅,因為脂肪太厚,會撐不住!
之前我都係用縫雙眼皮,後來冇幾年就跌落來,之後喺網路上睇到法泊時尚診所詹富盛醫生雙眼皮評價幾唔錯,我就寄信過去詢問,覺得醫生好專業,我即刻預約做手術時間!
依家喺嘅雙眼皮好深邃,好自然,我自己都好喜歡,你都可以先寄信過去詢問睇下,希望對你有幫助囉!
回頂端
蓁愛食

發表發表於: Fri Sep 29, 2017 10:31 am

台北法泊還有一個雙眼皮經驗豐富嘅醫師叫沈筠惇
做雙眼皮或系重修都還滿有名嘅,很多人咨詢
回頂端
韋蘋

發表發表於: Thu Sep 13, 2018 2:40 pm

我眼皮都好單,眼睛又細,仲無神,朋友建議我要做就要一次做到位, 即係割雙眼皮+提眼瞼肌+開眼頭、眼尾,因為只有割雙眼皮改善唔到眼睛無神既狀況,做咁樣一套可以令眼睛真係變大,同埋有精神,我就去我朋友推薦既台灣法泊醫生幫我做(朋友做完真係差好多),我覺得醫生勁既是佢係根據每個人臉型輪廓同雙眼位置來排列,來打造雙眼,所以就算我同我朋友都係比同個醫生做手術,但我地兩個唔相同,各有各既美感,唔會有複製人既感覺,有LINE或者微信fabulous-clinic可以諮詢,好推薦。
回頂端
雲寶兒

發表發表於: Fri Aug 16, 2019 2:44 pm

邱浚彥真係好出名
我係台灣既朋友都會推薦佢
回頂端
PeggyYang

發表發表於: Thu Feb 06, 2020 1:47 pm

重新去做雙眼皮既評估~或者你可以改用割雙眼皮既方式!我都係推薦法喬既邱浚彥醫生~
回頂端