發表主題 回覆文章
小筱宜
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Wed Mar 27, 2019 10:59 am

廣告贊助 [隱藏]
好似華仔有鷹勾鼻,靚仔啊~由後生型到老
但女仔有鷹勾鼻感覺就係唔對勁
定係我五官唔襯鷹勾鼻?
回頂端
月月晚霞
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Apr 18, 2019 10:40 am

唔喜歡就去微整或者整容囉!無放相都睇唔出來…
回頂端
晴天寶兒
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu Apr 18, 2019 11:07 am

唔會啊,好似吳昕既鼻都似鷹鉤鼻,但係生得恰到好處!可能你既五官真係唔搭!我雖然唔係鷹勾鼻,但係蒜頭鼻,仲慘)!隆鼻既話,搵到專業,手術經驗豐富既醫生最重要。我自己做完覺得好值得,五官都立體左好多,我上網查左好多資料,也諮詢左好多間醫美,先決定做既,我係去法喬搵邱醫生做的,我覺得做得好好,但可能每一家的醫生會比你唔一樣既建議,可以多了解。
回頂端
韋姍

發表發表於: Thu Apr 18, 2019 11:21 am

我係扁塌蒜頭鼻,由好耐以前就想要去整形,但係我超驚做手術失敗
又驚又想整,朋友建議我先去打玻尿酸,
之前佢既同事係美利安診所度打山根
聽講效果唔錯
回頂端
阿月

發表發表於: Fri Apr 19, 2019 10:53 am

我自己係比邱浚彥醫生做手術,手術前有一部電腦3D影像模擬顯示器可以模擬手術後既樣,好似唔係每一間都有,我覺得除左可以睇到手術後既樣之外,仲有當下覺得唔好,可以同醫生討論,呢個係很好既優點。先用LINE @fabulous-clinic 諮詢下。
回頂端
彆扭喬喬

發表發表於: Fri Apr 19, 2019 11:05 am

打玻尿酸,微晶瓷等填充物效果有限,無法改善你既扁塌蒜頭鼻,好快就消,根本曬錢。你既情形真係要做正規隆鼻手術先可以真變挺,不過外切既恢復得慢,手術後鼻中柱都會有明顯疤痕,影響美觀。可以考慮日式鼻雕手術,係內開既,無疤痕,好自然,同埋恢復得比較快!
回頂端