發表主題 回覆文章
sisterpig
XXX.XXX.0.77

發表發表於: Thu May 22, 2014 8:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
昨天係小妹結婚一週年啦, 再睇番BIG DAY當天的相片, 真是回味再回味!

回想籌備婚禮的過程,實在太多地方要感恩, 而其中一樣就係搵到好專業又幫得手既SNAP攝影師 –杜拉(Toline Photography)!
還記得婚禮前兩星期,原本BOOK咗既STANDARD攝影師同攝錄師突然出現問題,未能為我們拍照,杜拉知道咗便立刻主動幫我們搵到新既攝影攝錄幫忙,而且質素還十分理想,完全超出我們的期望。

婚禮那日我同老公需要招呼朋友周身唔得閒, 但他為了盡可能為我們多留一點美麗的相片,就好主動幫我地在緊迫的RUNDOWN之下爭取時間影左好多好靚既相, 而且他還能在我們覺得不起眼的角落,都找到值得影的地方!
而我覺得整輯相片裡面,令我最滿意的,是他往往能捕捉到我們及賓客,最開心,最感動的MOMENT!

還有一點是他的態度令我們十分十分之舒服,整個婚禮,他除了是一個攝影師,亦好像一個朋友咁,會不時友善地作一些提點,令我們這些第一次搞婚禮(亦只得一次)的新人,有份很安心的感覺。

BIG DAY得一次, 但他的相片帶比我倆的MEMORY可以KEEP一世, 希望各位都搵到好的攝影師啦!

有好多相我都覺得好靚架, 分享小小比D大家睇下啦 !
如想要他的資料,可以留言或PM我

HoiLam n ManTong wedding 0190.jpg  Filesize: 216.74 KB  瀏覽次數: 13513 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
DSC_0546.jpg  Filesize: 189.39 KB  瀏覽次數: 13513 次
HoiLam n ManTong wedding 0672.jpg  Filesize: 220.96 KB  瀏覽次數: 13513 次

sisterpig 在 Tue Jul 01, 2014 10:53 am 作了第 1 次修改
回頂端
sisterpig

發表發表於: Fri May 23, 2014 12:27 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ESD_4.jpg  Filesize: 141.28 KB  瀏覽次數: 13497 次
HoiLam n ManTong wedding 0929.jpg  Filesize: 193.19 KB  瀏覽次數: 13497 次
回頂端
Eason2044
XXX.XXX.156.130

發表發表於: Fri May 23, 2014 9:00 pm

Please send me detail
email: sosowhat09@gmail.com

Thanks.
回頂端
杜拉格斯

發表發表於: Sat May 24, 2014 12:53 am

sisterpig

原來你出了個POST,HAHAHA,多謝你呀
當日影得真係好開心
你D兄弟姊妹又玩得,你本身又笑得甜喎

祝你倆以後都生活咁開心!!

遲D如果影大肚相再一齊玩過,YEAH!!
回頂端
杜拉格斯

發表發表於: Sat May 24, 2014 1:00 am

Eason2044 寫到:
Please send me detail
email: sosowhat09@gmail.com

Thanks.

Eason2044

你好呀,你需要的資料已經SEND咗去你的MAIL BOX了
如有特別查詢可直接致電給我!! Very Happy Very Happy
回頂端
rachel_CXC
XXX.XXX.186.125

發表發表於: Sat May 24, 2014 3:24 pm

pls send me details

thanks

rachel_cxc@yahoo.com.hk
回頂端
sisterpig

發表發表於: Sun May 25, 2014 10:35 pm

杜拉格斯 寫到:
sisterpig

原來你出了個POST,HAHAHA,多謝你呀
當日影得真係好開心
你D兄弟姊妹又玩得,你本身又笑得甜喎

祝你倆以後都生活咁開心!!

遲D如果影大肚相再一齊玩過,YEAH!!

好呀好呀,遲D要影一定再找你!!
回頂端
sisterpig

發表發表於: Sun May 25, 2014 10:39 pm

rachel_CXC 寫到:
pls send me details

thanks

rachel_cxc@yahoo.com.hk

Rachel_ CXC

我請咗杜拉直接回覆你喇
你睇下收唔收到啦,如果無,我再SEND俾你
回頂端
npk
XXX.XXX.50.162

發表發表於: Mon May 26, 2014 12:19 am

N*.ivan@gmail.com
回頂端
杜拉格斯
XXX.XXX.0.19

發表發表於: Mon May 26, 2014 10:43 pm

n* 寫到:
N*.ivan@gmail.com

n*

已MAIL給你了,謝謝欣賞!!
回頂端