發表主題 回覆文章
美杜莎
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Oct 16, 2018 9:59 am

廣告贊助 [隱藏]
存左一筆錢要去隆鼻,想問下有咩要注意既事項,定係我應該去諮詢個時要注意咩,定係問醫生咩問題?
回頂端
夢想家
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Tue Oct 16, 2018 6:12 pm

上網可以搜尋到好多
回頂端
玫瑰劍客
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Oct 18, 2018 10:33 am

而家醫美發達,網路文章好多
剩係一個隆鼻手術就有好多種方式材質
不過最重要既都係要自己鐘意,好睇比較重要!
好似我自己就唔鐘意網美鼻
山根太高或者係同額頭線條唔自然個種
仲有鼻頭做既朝天,睇起來好似豬鼻咁樣
先思考你到底本身有咩問題想問
再上網搵其他人既經驗,應該注意既事
我係LINE上面諮詢法泊專員問題既@ fabulous-clinic
可以加佢地LINE,台灣人都好熱情,都好熱心回答我
鐘意再安排時間過去,唔鐘意就算啦,可以試下
回頂端
嘉雯

發表發表於: Thu Oct 18, 2018 10:36 am

隆鼻手術成日見既有卡麥拉隆鼻,而醫美既隆鼻都幾熱門,好似係玻尿酸隆鼻同微晶瓷隆鼻,都係屬於醫美微整形,同埋呢兩種都含有人體自然成份,特別係玻尿酸隆鼻既自然效果又特別好。唯一既缺點可能就係佢唔係永久性,一般來講,玻尿酸隆鼻效果可以維持十二個月左右,但如果想要永久性既效果,都係比較建議做隆鼻手術。
回頂端
梅玲兒

發表發表於: Fri Oct 19, 2018 9:58 am

我係搜尋相關文章同分享文,諮詢左幾多間,大陸、台灣、韓國我都有諮詢過。後尾係去法泊比邱浚彥醫生做自體肋骨隆鼻,邱醫生經驗豐富都係合格專業執照既醫生,語言無障礙,最重要係我諮詢個時,佢地好有耐性同仔細咁答我,我睇左案例相片,都係按照每個人唔一樣既臉型輪廓去做既,好勁。去到法泊個時,醫生仲會親自再同你諮詢說明一次,同埋用電腦3D模擬影像比你睇手術後鼻既樣,唔滿意,可以再溝通討論,而家鼻恢復得好好,都好靚,有聯絡方式比你做參考http://www.fabulous-clinic.com/about/1354
回頂端