發表主題 回覆文章
準備好迎接新人生
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Jul 02, 2018 1:13 am

廣告贊助 [隱藏]
因我見過佢朋友婚禮做得幾好,於是想搵宇宙最強做Mc,同個姐妹傾,點知話佢好咸濕,成晚抽水,但主人家結婚佢唔敢出聲,果晚最後自己匿埋喊覺得好委屈,我聽完好憤怒,跟著去影樓取pre-wedding相,無聊同攝影師提起識唔識宇宙MC,佢話全行都知佢咸濕又缺得,成晩BigDay會私下攞新人開玩笑評頭品足同攝影師講,仲會討論新人比幾錢利是,嫌少仲會私下侮辱新人,我真係覺得自己好好彩知道佢D野唔洗Book佢做MC,最後攝影師還告訴我知佢之前比人公審,宇宙MC咸濕化妝師同個助手,人地差D報警處理,要求佢道歉至毛事,之後宇宙Mc在FB Del晒行家咁滯,奉勸各位準備結婚既sis,要搵MC要小心,呢個肥佬太缺德,我真係唔想當晚開開心心結婚背後原來有啲咁嘅人去踩地侮辱你仲要鹹濕我啲姊妹我完全接受唔到,希望大家分享開去唔好再比呢啲人有機可乘!

618B8E0B-2993-4BDB-8310-679CA6937E88.jpeg  Filesize: 194.41 KB  瀏覽次數: 2952 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
影pre-wedding 揾我
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Fri Jul 06, 2018 1:35 pm

見你講至話你之,先前有個show在天澄閣,呢位自稱宇宙最強MC Elan 向台上咸濕個小妺妹,聽講仲要係當年亞視藝員寶佩如個姪女,當晚寶佩如上台話佢搞佢姪女小爆佢,嚇到佢9到縮,有片有真相!
回頂端
佢個女同我女係同學
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Fri Jul 13, 2018 5:43 pm

真係該煨囉!上嚟幫個大女睇結婚野,居然睇到個女同學個老豆俾人寫到咁,佢個女平時都串串共,勁無禮貌,冇大冇細,估唔到係佢老豆教出泥,佢老豆喊喊濕濕口花花,見佢老婆斯斯文文好正常,真係陰囉公搞到個女咁樣,希望你睇到糾正下你自己嘅行為,同埋糾正埋你個女啲行為說話啦,無眼睇!肉酸!
回頂端