發表主題 回覆文章
juner
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:41 pm

廣告贊助 [隱藏]
家姐啱啱懷孕左幾個月 屋企都想佢陀得穩啲
所以都用盡辦法 所有對佢身體好嘅野都要佢做
首先 生冷野 汽水果啲已經唔比佢食
之後 我呀媽重成日參考好多師奶果啲偏方煮野比佢食
然後佢重要跟網上youtube啲片做健身操

果日我呀媽話聽到佢個師奶friend話大肚飲滴雞精好 叫我去買比家姐
我之前聽人講田原香好似都幾好 但好似有好多款咁
所以想問下田原香有無滴雞精比懷孕媽媽飲?
回頂端
露x露

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:43 pm

田原香我都有聽過...好似都幾出名....
回頂端
business258

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:44 pm

佢有好多款都岩大肚婆飲,要睇番唔同階段就揀番適合既款比佢飲
回頂端
juner

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:45 pm

business258 寫到:
佢都係啱啱先有左 所以我諗主要都係以安胎為主 我都唔太清楚邊隻係安胎
回頂端
business258

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:45 pm

juner 寫到:
佢都係啱啱先有左 所以我諗主要都係以安胎為主 我都唔太清楚邊隻係安胎
咁你可以簡番杜仲滴雞精,因為佢本身都有安胎作用,所以都岩初期既孕婦飲
回頂端
電影院

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:50 pm

最好唔好亂試偏方, 亂煲藥....以免安胎不成反誤事
回頂端
person123

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:50 pm

係媽咪對你家姐好好喎
回頂端
空氣轉了

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:52 pm

juner 寫到:
咁你可以簡番杜仲滴雞精,因為佢本身都有安胎作用,所以都岩初期既孕婦飲

我之前都係飲呢隻,對安胎真係幾好
回頂端
鬼魅娃娃

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:52 pm

juner 寫到:
家姐啱啱懷孕左幾個月 屋企都想佢陀得穩啲
所以都用盡辦法 所有對佢身體好嘅野都要佢做
首先 生冷野 汽水果啲已經唔比佢食
之後 我呀媽重成日參考好多師奶果啲偏方煮野比佢食
然後佢重要跟網上youtube啲片做健身操

果日我呀媽話聽到佢個師奶friend話大肚飲滴雞精好 叫我去買比家姐
我之前聽人講田原香好似都幾好 但好似有好多款咁
所以想問下田原香有無滴雞精比懷孕媽媽飲?

有左仲做健身操???
回頂端
CindeRela

發表發表於: Thu Jun 21, 2018 2:57 pm

三四個月時都唔使擔心陀唔穩, 反而係六七個月時孕婦最容易出事
回頂端