發表主題 回覆文章
叮叮糖系我
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Apr 08, 2019 10:17 am

廣告贊助 [隱藏]
小妹160cm高 59kg重 我諗女仔黎講我應該算高 身型就中中庭庭啦
始終我由中學畢業之後就冇乜點做運動 d肉有點鬆
最近跟fd去左個聚會 發現個個女仔都高過我(高少少or高大半個頭都有)
體重同我差不多 但佢地望落都瘦過我唔少
我都唔望要去到好瘦好瘦 但點樣先可以做到好似人地咁 望落唔肥又fit又靚?
回頂端
give up
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Apr 09, 2019 10:37 am

計bmi既你都仲係標準呀, 咁都要減?
有時瘦唔一定靚, 有小小肉地仲好睇
回頂端
叮叮糖系我
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Wed Apr 10, 2019 10:24 am

give up 寫到:
我都知 但我d肉好鬆 冇人地咁扎實咁fit 望落就好肥
回頂端
小英英

發表發表於: Thu Apr 11, 2019 10:20 am

叮叮糖系我 寫到:
give up 寫到:
如果係想塑形既話 做機都ok呀 我做過le shape都唔錯, 2/3次開始見效
回頂端
wenntuj

發表發表於: Fri Apr 12, 2019 10:54 am

小英英 寫到:
叮叮糖系我 寫到:
give up 寫到:
如果係想塑形既話 做機都ok呀 我做過le shape都唔錯, 2/3次開始見效
sis 我都系做le-shape喎!!你系邊間做??我做個間叫unique beauty
回頂端
然然

發表發表於: Thu Feb 20, 2020 1:55 pm

睇你既身高同體重感覺你應該唔算肥~可以做威塑體雕來雕塑身形就好~同埋而家最新既機型係威塑2.2,出血少,恢復又快,同埋台灣法喬謝醫生有威塑認證,你可以去諮詢下。
回頂端