發表主題 回覆文章
空氣轉了
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu May 03, 2018 10:47 am

廣告贊助 [隱藏]
自己唔親力親為搞過婚禮, 都唔知原來搞一個婚禮係幾咁煩, 加上我big day之後請左假去埋honeymoon先, 呢排又要忙婚禮, 又要趕住搞埋公司d手尾, 等自己可以放心去玩, 所以差唔多晚晚都通頂, 結果皮膚就出事啦, 乾到係咁油, 就搞到開始爆痘痘, 而家都唔知點算好....
回頂端
jajahana
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Fri May 04, 2018 10:18 am

試下食美容既SUPPLEMENT~我食緊隻都有用
回頂端
bbobo

發表發表於: Thu May 10, 2018 5:44 pm

勤力d去做下facial同敷多d mask,
做新娘子係忙d架啦,
你仲要自己搞婚禮,
俾我就懶會搵統籌幫手
回頂端
空氣轉了

發表發表於: Fri May 11, 2018 2:55 pm

bbobo 寫到:
做新娘子係忙d架啦,
你仲要自己搞婚禮,
俾我就懶會搵統籌幫手
但係我係忙到連訓都冇得訓, 又點有時間敷mask, 更加唔好話做facial, 嗚嗚我就黎頂唔順
回頂端
noteworthy

發表發表於: Mon May 14, 2018 5:00 pm

空氣轉了 寫到:
bbobo 寫到:
做新娘子係忙d架啦,
你仲要自己搞婚禮,
俾我就懶會搵統籌幫手
但係我係忙到連訓都冇得訓, 又點有時間敷mask, 更加唔好話做facial, 嗚嗚我就黎頂唔順
呢種天氣痴痴笠笠, 我唔係咁鍾意敷mask, 所以我會將clinique隻粉紅色補濕霜, 厚敷當mask, 第二日都好滑嘟嘟又好fresh, 妝前薄薄搽一層打底, 個妝貼d, last得耐d!
回頂端
美華

發表發表於: Tue May 15, 2018 3:45 pm

noteworthy 寫到:
空氣轉了 寫到:
bbobo 寫到:
做新娘子係忙d架啦,
你仲要自己搞婚禮,
俾我就懶會搵統籌幫手
呢種天氣痴痴笠笠, 我唔係咁鍾意敷mask, 所以我會將clinique隻粉紅色補濕霜, 厚敷當mask, 第二日都好滑嘟嘟又好fresh, 妝前薄薄搽一層打底, 個妝貼d, last得耐d!
係咪升級左做72hrs?我上次試過,大牌子呢個價錢做到呢個效果,好似真係幾抵用,早知個陣做promotion個陣就買左佢
回頂端
momomohaaa

發表發表於: Tue Jun 19, 2018 1:15 am

係咪含膿架d瘡,fu完清潔mask再敷保濕mask

千其唔好fu sleeping mask or 搽厚cream呀

抽d時間去美容院搞搞佢啦,唔好亂來 Shocked Shocked
回頂端
Bigmole

發表發表於: Fri Jul 27, 2018 1:42 pm

勤力d敷面膜. 我前個排都係休息唔夠,係咁出粒粒. 好彩返工同事介紹左隻面膜俾我用. 係勁快可以消到d粒粒. Very Happy
回頂端