發表主題 回覆文章
vickychung
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Apr 26, 2018 3:12 pm

廣告贊助 [隱藏]
有朋友搞婚禮時樣樣親力親為, 每日都要plan果樣約果樣, 係搞得好睇特別但辛苦左成半年咁多, 我同老公都唔想咁辛苦, 想搵間婚禮公司可以一次過搞掂哂所有程序, 包括證婚簽紙+擺酒婚禮+攝影化妝+婚紗西裝等等, 好似有得一間包哂? 唔想另約, 有甩漏就慘.
回頂端
sheilayau
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Fri Apr 27, 2018 12:34 pm

而家都幾多wedding planning公司
有好多都自己有埋場地 你可以首先睇下邊個場岩你先再揀
回頂端
空氣轉了

發表發表於: Thu May 03, 2018 11:14 am

sheilayau 寫到:
我都係場地行先,之前見到my garden好特別就即刻揀左,後來先知原來可以包哂好多野,由佢地幫手搞,你睇下岩唔岩心水就ok
回頂端
vickychung
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu May 10, 2018 6:35 pm

空氣轉了 寫到:
我都係場地行先,之前見到my garden好特別就即刻揀左,後來先知原來可以包哂好多野,由佢地幫手搞,你睇下岩唔岩心水就ok
my garden即係九龍塘果棟別墅? 係邊間婚禮公司架? 價錢幾多? 雖然唔想辛苦但都唔想咁貴..
回頂端
空氣轉了

發表發表於: Fri May 11, 2018 4:18 pm

vickychung 寫到:
空氣轉了 寫到:
my garden即係九龍塘果棟別墅? 係邊間婚禮公司架? 價錢幾多? 雖然唔想辛苦但都唔想咁貴..
其實你上網都搵到佢d資料 my season 我果陣除返都係萬頭一圍
回頂端