發表主題 回覆文章
wynbjulvvn
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Wed Apr 18, 2018 4:49 pm

廣告贊助 [隱藏]
我不嬲都係短頭髮既,大概去到頸既長度,本身諗住留長少少,結婚就可以做多D造型,但係真係好難忍個尷尬位,依家瞓醒一覺就會飛起到亂七八糟,一定要用捲髮器夾一夾先好睇,但係呢個長度又好難用到捲髮器,定係我唔識用咋?有冇人可以教下我?
回頂端
電影院
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Apr 19, 2018 3:36 pm

我都覺短髮好難用捲髮器, 尤其後面D頭髮, 我成日都吾小心辣到自己條頸, 搞到我有時淨係夾彎左前面個執就算
回頂端
law霸

發表發表於: Mon Apr 23, 2018 5:37 pm

電影院 寫到:
我都覺短髮好難用捲髮器, 尤其後面D頭髮, 我成日都吾小心辣到自己條頸, 搞到我有時淨係夾彎左前面個執就算
後面我係用細型直髮夾既
不過我頭髮好厚 個夾一次夾唔到好大束頭髮
所以好花時間 要慢慢逐忽逐忽夾
回頂端
wynbjulvvn

發表發表於: Tue Apr 24, 2018 4:25 pm

law霸 寫到:
電影院 寫到:
後面我係用細型直髮夾既
我勁多頭髮,如果要好似你咁慢慢整,我應該要早一個鐘起身.....
回頂端
kainuj

發表發表於: Thu Apr 26, 2018 3:40 pm

wynbjulvvn 寫到:
law霸 寫到:
電影院 寫到:
後面我係用細型直髮夾既
我勁多頭髮,如果要好似你咁慢慢整,我應該要早一個鐘起身.....
我本身同你一樣, 因為啲捲髮器太大部喇, 後尾見log on有隻叫鑽轉既牌子出左部無線電熱梳, 我依家成日都用佢梳後面d頭髮, 輕輕力隔住啲頭髮整個弧度, 佢夠熱可以hold到個內捲一日, 又輕可以帶出街, 勁方便!
回頂端