發表主題 回覆文章
noteworthy
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Feb 22, 2018 4:53 pm

廣告贊助 [隱藏]
冬天過左咁耐就食野食左咁耐 條腰本來都已經唔幼 而家仲粗
無度過但我諗而家大概27-28吋腰 我不嬲都唔做運動既
所以減肥對我黎講應該係妄想
而家冬春天仲好 起碼可以著下外套遮下
但到夏天就死得
只求到到夏天既時候 我可以瘦返少少(又妄想) 或者有方法遮住條腰
回頂端
張彩

發表發表於: Fri Feb 23, 2018 12:29 pm

唯有衣著方面入手,著鬆啲既衫同埋黑色顯瘦D,但夏天著黑色衫一定熱死
回頂端
rrainbow
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Feb 26, 2018 4:06 pm

張彩 寫到:
唯有衣著方面入手,著鬆啲既衫同埋黑色顯瘦D,但夏天著黑色衫一定熱死
治標不治本, 唔想粗腰但又唔做運動, 邊有咁完美, 想條腰瘦d就做運動或者去美容院做下機啦, 夏天咁熱邊遮到姐
回頂端
noteworthy
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Tue Feb 27, 2018 3:19 pm

rrainbow 寫到:
張彩 寫到:
治標不治本, 唔想粗腰但又唔做運動, 邊有咁完美, 想條腰瘦d就做運動或者去美容院做下機啦, 夏天咁熱邊遮到姐
運動就算啦 我會死 做機...如果有效都ok 但我驚上到去俾人sell到死 我耳仔軟
回頂端
mablechaing

發表發表於: Wed Feb 28, 2018 2:08 pm

noteworthy 寫到:
rrainbow 寫到:
張彩 寫到:
運動就算啦 我會死 做機...如果有效都ok 但我驚上到去俾人sell到死 我耳仔軟
唔係間間都好hard sell既, 我去過derma21做robolex 佢地都無sell過, 同埋效果都幾好, 尤其係對腰果個位, 可以有返少少線條, 唔洗咁水桶
回頂端