發表主題 回覆文章
crazylove
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Dec 14, 2017 6:48 pm

廣告贊助 [隱藏]
琴日得閒走左去check asia miles,點知快到期,儲左咁耐我唔想蝕俾佢地,
可以點算好呀?有冇得 extend呀??
回頂端
stayput
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Fri Dec 15, 2017 11:27 am

我記得有得EXTEND,但好似要花D時間同金錢去搞...
回頂端
worldwolf

發表發表於: Fri Dec 15, 2017 4:17 pm

有呀,之前睇過2000miles 要俾40 usd黎做手續費…如果要extend足夠既miles去換一張機票,手續費隨時仲貴過你直接買…
回頂端
man1328

發表發表於: Fri Dec 15, 2017 6:39 pm

咁快D用左佢,如果差得唔多就買多少少野啦,如果會蝕到入肉架
回頂端
crazylove

發表發表於: Mon Dec 18, 2017 11:42 am

worldwolf 寫到:
有呀,之前睇過2000miles 要俾40 usd黎做手續費…如果要extend足夠既miles去換一張機票,手續費隨時仲貴過你直接買…

咁貴…但我仲差千幾miles呀…無理由之前儲儲埋埋既送返晒俾佢架...
回頂端
crazylove

發表發表於: Mon Dec 18, 2017 11:46 am

man1328 寫到:
咁快D用左佢,如果差得唔多就買多少少野啦,如果會蝕到入肉架

我都有諗過,但係出面普通買野儲分儲得太少啦...
回頂端
yoooyo

發表發表於: Mon Dec 18, 2017 1:16 pm

臨近聖誕同年尾咪買d禮物俾朋友親戚囉,佢地開心時你又開心,
我都係vgo apps果到買左唔少野俾朋友,前前後後都已經儲左千幾二千架啦,你去睇下有冇野岩買囉,買到咪順便儲埋剩返既asia miles囉
回頂端
Hazel Yeung
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Dec 18, 2017 5:56 pm

好似得,但要收錢,唔知收幾多
回頂端
maykan

發表發表於: Mon Dec 18, 2017 6:53 pm

yoooyo 寫到:
臨近聖誕同年尾咪買d禮物俾朋友親戚囉,佢地開心時你又開心,
我都係vgo apps果到買左唔少野俾朋友,前前後後都已經儲左千幾二千架啦,你去睇下有冇野岩買囉,買到咪順便儲埋剩返既asia miles囉

近年尾可以買野送俾人兼儲asia miles都好既,一年我都係得呢個時候係特別洗得多錢者
回頂端