發表主題 回覆文章
Linna03
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Fri Aug 18, 2017 4:58 pm

廣告贊助 [隱藏]
話咁快仲有三個月就要結婚..好多野都準備得七七八八
前幾日終於搞掂埋隻結婚戒指,暫時係預備咁多樣野之中最滿意既一part!

我同我未婚夫都唔係讀design..可以話係對設計毫無天份...
上網睇過自己design既戒指,一係要自己落手落腳去整去燒 (對我地呢D無天份既真係無可能整到/_\)
一係就簡簡單單簡D顏色mix and match再刻少少字上去就叫自己設計...
但今次8月行婚展經過a-luxe,原來佢地代理左CITIZEN 系列!!! (無錯,再三講多次真係要行婚展,好齊全同好多discount!!Razz )

之前上網見日本有人介紹過,但website全部係日本黎根本睇唔明>M<...原來佢可以係戒指刻到65個字!可以話係刻咩上去都得!而且係扭紋款式,帶上手可以令手指更修長>3<!!! 如果自己設計唔太叻但又想要一對獨一無二既戒指,可以考慮下呢款咁特別既戒指!出街一定唔驚同人撞lol! Laughing Laughing

c3.jpg  Filesize: 59.76 KB  瀏覽次數: 1388 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
jiaccs
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon Aug 21, 2017 10:59 am

好靚呀!但扭紋會唔會唔太舒服 Surprised
回頂端
Foo

發表發表於: Tue Aug 22, 2017 3:39 pm

Thanks for sharing!!
回頂端
小LOOK

發表發表於: Thu Aug 24, 2017 10:49 am

哎…好靚呀..但如果有玫瑰金就更加好啦
回頂端
mrscheungs

發表發表於: Tue Aug 29, 2017 6:59 pm

訂製要幾耐?
回頂端
Sing_Pik_Ki

發表發表於: Wed Aug 30, 2017 2:53 pm

唔錯喎
回頂端
SaraSaraa

發表發表於: Fri Sep 01, 2017 5:46 pm

我係日本都見過呢款架!果陣覺得貴無買Sad
回頂端
Linna03

發表發表於: Mon Sep 04, 2017 12:08 pm

jiaccs 寫到:
好靚呀!但扭紋會唔會唔太舒服 Surprised

唔會呀!本身我都驚有落去會唔舒服,但其實同普通戒指感覺一樣
回頂端
Linna03

發表發表於: Mon Sep 04, 2017 12:10 pm

小LOOK 寫到:
哎…好靚呀..但如果有玫瑰金就更加好啦

有架,有金、銀、同玫瑰金揀,男女裝可以唔同TIM! Very Happy
回頂端
Linna03

發表發表於: Mon Sep 04, 2017 12:11 pm

mrscheungs 寫到:
訂製要幾耐?

日本製大概要45個工作天呀!我都等緊製成品haha Embarassed
回頂端