發表主題 回覆文章
未來王太
XXX.XXX.97.216

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 2:06 am

廣告贊助 [隱藏]
最近開始同老公仔出去睇婚紗,睇左好幾間都未搵到心水,星期六收工,同老公仔諗住去觀塘啲工廠大廈買野返屋企打邊爐,順便睇下開倉有咩筍野執,四圍共共下,竟然無端端見到間新開既婚紗店!! 最初係門口裝裝下,比店員發現左,跟住佢就開門好禮貌咁招呼我地入去,見得閒咪入去睇下囉。唔入去睇都唔知,估唔到入面都好大好寬敞下,又裝修得幾舒服下,老公仔都話坐左一陣,舒服到差啲訓著覺! (比佢激死!? Evil or Very Mad ) 講返啲衫先,新舖即係新舖! 啲衫又靚又新淨,店員話可以免費試兩件,咁梗係唔執輸試下喇!! (未來王師奶性格又黎喇!! Embarassed ) 一試就大件事喇!! 簡直愛不釋手!! 搵左兩個月終於比王師奶搵到心頭好喇!! 試左兩件婚紗,一件ALINE,一件魚尾,連老公仔都話唔識簡,兩件都襯我!! (梗係! 因為未來王師奶係MODEL 身材!! Very Happy ) 店員比左啲意見我,話件魚尾拖尾MARCH IN 會靚啲,我都覺得係會GRAND 啲,今次竟然係老公仔主動叫我落單!! :shock : 落左單店員比我繼續試晩裝,啲款式好特別,之前都無係出面見過! 最終就咁落左ORDER,總共訂左一件婚紗,兩件晩裝。因為佢地新開張,仲有八折呀!! 好開心呀!! 終於搞掂左一個難題喇!!

大家可以去第6 版睇下,有小女子既試衫相!! Embarassed

未來王太 在 Sat Sep 29, 2012 1:11 pm 作了第 3 次修改
回頂端
YMY
XXX.XXX.30.22

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 2:43 am

Please pm the details to me. Many thanks! Laughing
回頂端
bb-baby
XXX.XXX.253.106

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 11:33 am

Please pm me the details , thanks

leewell@live.hk
回頂端
T&A608
XXX.XXX.43.6

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 11:42 am

Hi Thanks for sharing...Can you pm me the details pls?
回頂端
seafood476764
XXX.XXX.126.20

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 1:25 pm

Please pm me the details , thanks

seafood476764@yahoo.com.hk
回頂端
未來王太
XXX.XXX.27.129

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 1:29 pm

三位姐妹,已pm 資料比你地。
回頂端
Joyce BB2
XXX.XXX.14.103

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 2:37 pm

please pm to me also, Thanks!
回頂端
Him Him Her Her
XXX.XXX.183.130

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 3:50 pm

我都睇過好幾間婚紗舖喇,有D衫都幾舊下,新開張就岩喇,我想搵間D衫新D既去睇下!! 可唔可以pm我,thanks! Embarassed
回頂端
未來王太
XXX.XXX.97.216

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 11:56 pm

pm 哂比你地喇!~
回頂端
rrjen
XXX.XXX.82.2

發表發表於: Tue Sep 11, 2012 11:14 am

pls PM details! Thanks
回頂端