發表主題 回覆文章
Step_L
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Fri Apr 07, 2017 3:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
最近開始睇花車先留意到, 租花車中的條款同細則又真係要細心睇清楚一下 (例如早費, 遠程, 油費, 隧道, 停車場,那些額外收費...)
- 早費: 指當天朝早8:30 前要車, 需收取額外費用
- 遠程: 在一些偏遠地方例如:馬灣/大嶼山/大埔/東涌/愉景灣/迪士尼/落馬洲/沙頭角/大埔/粉嶺/上水/錦田/元朗/天水圍/屯門/西貢/鳥溪沙/香港仔/淺水灣/赤柱/石澳, 這些地方有額外收費
- 停車場/ 隧道 (實報實銷)
- 租車有最低消費 (好似最少3小時)

睇到一間租車公司有Tesla + 28座小巴租 (4小時花車+4小時28座小巴$3980,價錢合理, 價錢雖然唔係最平,但一世一次唔敢亂黎), 今日佢send左d 相黎睇, 等我同大家分享一下先 (Model S 佢地有齊咁多款顏色: 白色,銀色,紅色,灰色,金色,藍色,黑色), 另外仲有新款海鷗翼的Model x .

去相...

http://wow.esdlife.com/space.php?uid=122083&do=blog&id=344115

IMG_4830- white1.jpg  Filesize: 230.45 KB  瀏覽次數: 9033 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: Tesla S - Wedding Car
回頂端
howareyou
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Thu Aug 24, 2017 12:05 am

Can you please pm me the details? Thanks!
回頂端
MINA8866

發表發表於: Thu Aug 24, 2017 3:50 pm

可不可以PM我多點資料?
回頂端
Ms Bev

發表發表於: Wed Aug 30, 2017 4:37 pm

Could you please pm the details for me, thank you?
回頂端
Ryan1125

發表發表於: Fri Sep 22, 2017 11:48 am

may i have more detail??^^thanks
回頂端
doublefish886

發表發表於: Mon Oct 16, 2017 12:34 am

Can u pls email me details ,thanks
doublefishchan@gmail.com
回頂端
LctCharlotte

發表發表於: Wed Dec 27, 2017 5:07 pm

hihi, 請pm我長細資料好嗎??Thanks!!!

email: charlotte_623@yahoo.com.hk
回頂端
YCW_HK

發表發表於: Thu Feb 08, 2018 6:55 pm

師兄, 可否PM資料~ 謝謝~
arainmen428@gmail.com
回頂端
Chiu1234

發表發表於: Sat Mar 10, 2018 9:25 pm

師兄, 可否PM資料~ 謝謝
turbo3344@hotmail.com
回頂端
不甘被態度惡劣做到生意的人

發表發表於: Sat Mar 17, 2018 2:10 pm

小心中伏,之前我都曾於婚展租過,當場乜都應承你仲要扮到同你好friend咁,話唔洗寫落單度,點會走你嘅。見佢真係幾好傾,講到自己係老細咁,以為信得過,最後真係租咗。點知臨到結婚前3,4個月,開始plan rundown時問佢多啲details,就搵個女人來同我哋講話無應承過你呢啲野喎,張單無寫唔應數,之後仲要話我哋老屈佢咁。好在佢個時講好多野都係外人唔知,同佢越講啲details佢應該記得返,之後仲要扮野話好勉強先提供返比你咁呀。所以大家真係落訂時要睇清楚,就算扮到再熟都好,都必須樣樣清楚寫落單度,唔好比呢啲衰人有機可乘。希望大家都要小心,一齊順順利利!
回頂端