發表主題 回覆文章
豬薰
XXX.XXX.173.156

發表發表於: Wed Jan 04, 2017 1:26 pm

廣告贊助 [隱藏]
計劃緊過年之後就開始搞裝修,除左係行鋪之外,仲有邊到可以搵到裝修師傅做野架??
回頂端
auntie6
XXX.XXX.238.50

發表發表於: Wed Jan 04, 2017 5:57 pm

一係搵朋友介紹,再唔係就上網搵下都會有既
回頂端
kerry0520
XXX.XXX.177.164

發表發表於: Thu Jan 05, 2017 11:25 am

豬薰 寫到:
計劃緊過年之後就開始搞裝修,除左係行鋪之外,仲有邊到可以搵到裝修師傅做野架??

我啱啱裝修完, 個師傅都幾 okay, 算細心盡責
下面都有相, 有需要可以介紹俾你
回頂端
masky

發表發表於: Thu Jan 05, 2017 12:57 pm

一係搵平時維修果個師傅囉,再唔係就上網搵都得
回頂端
wodi
XXX.XXX.175.23

發表發表於: Thu Jan 05, 2017 5:59 pm

而家去拎定報價單先囉,格多幾間先決定,順便問下親戚有冇識人
回頂端
jillstar
XXX.XXX.170.51

發表發表於: Fri Jan 06, 2017 1:31 pm

masky 寫到:

維修師傅,未必識裝修架,維修同裝修係兩件事黎,除非個師傅平時都有做開裝修,如果唔係好易出事
回頂端
Hazel Yeung

發表發表於: Fri Jan 06, 2017 3:50 pm

jillstar 寫到:
masky 寫到:

維修師傅,未必識裝修架,維修同裝修係兩件事黎,除非個師傅平時都有做開裝修,如果唔係好易出事

真係有分別架,所以搵個時要小心
回頂端
anson75

發表發表於: Fri Jan 06, 2017 6:12 pm

有冇親戚做裝修呀,有就唔駛煩
回頂端
masky

發表發表於: Mon Jan 09, 2017 11:43 am

masky 寫到:

講得無錯,寧願去搵專業既裝修師傅,之前裝修我先搵左好師傅幫手,
同個cs傾好左我有咩要求之後,佢就搵返個適合師傅幫我搞,唔駛自己係盲摸摸咁搵
回頂端
Hazel Yeung

發表發表於: Mon Jan 09, 2017 1:39 pm

masky 寫到:
masky 寫到:

講得無錯,寧願去搵專業既裝修師傅,之前裝修我先搵左好師傅幫手,
同個cs傾好左我有咩要求之後,佢就搵返個適合師傅幫我搞,唔駛自己係盲摸摸咁搵

都唔錯呀,幫你搵埋,之前裝修搵左6-7間黎比較,睇張報價單都睇到眼都花埋
Rolling Eyes
回頂端