發表主題 回覆文章
joy cheung
XXX.XXX.214.57

發表發表於: Tue Sep 01, 2015 9:13 pm

廣告贊助 [隱藏]
今日真係好開心,亦好真心想推介比大家我剛剛confirm咗個化妝師

我認我係一個緊張大師,化妝同衫係我都好注重,但我又資金有限,一直睇中好幾個化妝師都要成萬幾蚊一日,連試妝都要$8XX,唔捨得試又唔敢試,怕一試就返唔到轉頭

於是去咗朋友介紹的化妝師,話化開雜誌妝,又有少少新娘妝,試妝$480,二妝二頭,覺得都好一般,啲頭好似唔多變化,個眼妝太濃,似老咗,我唔多鐘意

跟住再有兩個朋友都介紹咗佢哋啲化妝師比我,一個係男化妝師,一個係女化妝師,我自己就唔多想男化妝師,怕換衫時好麻煩,個女化妝師我睇啲妝相都好鐘意,但試妝費要成$580,我個心又好怕好似之前嗰個咁白白浪費咗 Crying or Very sad 所以一直都決定唔到,想睇多幾個先,反正仲有時間,點知佢後來做咗個優惠$280試,我勁開心,覺得$280試下都好,反正我都覺得佢啲妝唔錯,於是就約咗今日,今日真係勁開心,佢除咗可以化到我似返自己又靚咗又青春咗之外,佢啲頭仲好靚,好明顯佢係有因應我面形泥set頭,而唔係好似之前嗰個咁將佢做開嗰啲髮形set係我度,最開心既係佢同其他化妝師唔同佢試四頭兩妝,但今日佢同我試咗五個頭,韓式頭台式頭我都試晒,我真心感受到佢係好有熱誠同用心幫我做到最好,其實佢set完第二個頭我個心已經confirm定佢,同我一齊去個朋友係2017年頭結婚,都忍唔住即刻約埋試妝,我真係冇諗過可以用呢個價揾到個咁好的化妝師,佢個優惠條件係要我公開妝前妝後相,我自己本身冇乜所謂(雖然我素顏都幾嚇人 Embarassed ),不過我要求佢係我婚後先公開啲相,因我想有啲神祕咁 ,佢都答應,我今日真係超開心,好想分享比大家,我唔公開佢facebook,如想要資料就pm我
回頂端
Yan2004
XXX.XXX.142.26

發表發表於: Thu Sep 03, 2015 11:49 pm

pm you, pls check inbox
回頂端
KAMILLA
XXX.XXX.114.121

發表發表於: Fri Sep 04, 2015 6:12 pm

please pm...thanks.
回頂端
fw34
XXX.XXX.122.100

發表發表於: Mon Sep 28, 2015 4:58 pm

pm me detail please .
回頂端
IvanNg Hin
XXX.XXX.166.177

發表發表於: Fri Jan 01, 2016 7:57 pm

Hi, Can you pm the details of the mua please?
thanks
Can u Share any photos ?
回頂端
venvensun
XXX.XXX.175.114

發表發表於: Tue Mar 15, 2016 2:40 pm

可PM資料給我嗎?THX!
回頂端
Sk520
XXX.XXX.90.232

發表發表於: Sat Apr 09, 2016 1:16 pm

sound good, seem a good mua
can u pm details plz?thx
回頂端
ciciw
XXX.XXX.159.58

發表發表於: Sat May 07, 2016 11:26 pm

Pm pls
回頂端
DorLoLo
XXX.XXX.154.116

發表發表於: Fri May 13, 2016 12:57 pm

Pls. PM detail to me. Thanks!

Email: dorothylo0127@gmail.com
回頂端
Magson
XXX.XXX.64.29

發表發表於: Sun May 15, 2016 11:17 pm

Can u send me the details of the MUA? Thanks.

Email: magson1003@yahoo.com
回頂端