發表主題 回覆文章
bubuH
XXX.XXX.87.39

發表發表於: Wed Dec 07, 2016 9:29 pm

廣告贊助 [隱藏]
本人岩岩11月中結完婚 Cool ,囍帖煩緊用咩封口,皆因火漆已經太多人用,我已經冇咩興趣,上網見到有人設計貼紙,人手寫藝術字加水彩底,有特色之餘一定唔怕撞款,咁就試下啦 Very Happy 原來設計者都係岩岩起步,決定支持一下,將個屬於我地既貼紙交比佢畫下,睇左幾次版之後,已經岩晒我心水,好快就夾到個完成品,而且成個過程設計連收貨都係一個月左右,價錢仲比我想像中抵!
因為我有預多,除左封帖之外,我仲預左貼係回禮曲奇餅度,簡單之餘又夠個人化,仲有淨既,我用左黎封兄弟姊妹利是 Razz 同其他物資上面,咁就整齊又易認。
其實本人係新娘,成日怕麻煩,本身咩都想是是但但簡簡單單就算 Laughing ,但派帖時收到好多朋友feedback都覺得好有特色,而且本地設計係需要支持,所以同大家分享下。個貼紙直徑5cm,可以揀有冇白邊,我就揀左有白邊,好似可以揀其他size,如想知詳情就pm我啦

IMG_4581.JPG  Filesize: 69.25 KB  瀏覽次數: 953 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 回禮曲奇都可以貼
IMG_2220.JPG  Filesize: 105.81 KB  瀏覽次數: 953 次
 圖片描述: 封帖
FullSizeRender (1).jpg  Filesize: 129.51 KB  瀏覽次數: 953 次
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
tameada
XXX.XXX.228.181

發表發表於: Sun Dec 11, 2016 8:15 am

I want more details ,plz
回頂端
bubuH
XXX.XXX.24.71

發表發表於: Sun Dec 11, 2016 12:07 pm

tameada 寫到:
I want more details ,plz
sent:)
回頂端