發表主題 回覆文章
HSIF
XXX.XXX.164.228

發表發表於: Thu Aug 04, 2016 5:48 pm

廣告贊助 [隱藏]
終於完成人生大! 過咗兩個幾月都仲好開心,成個過程有好多朋友幫忙,又幫我搵資料,又落手落腳,雖然成個程好緊張,但都係值得...

首先要分享嘅係HK Prewedding 團隊,本來已經係台灣影咗輯,但始始終都想香港影留個紀念~

因為已影咗一輯,所以要搵間平平地,於是就target on啲新新地嘅公司,經朋友介紹(朋友之前係抽到free的,但到我問嘅時候已經無promotion了),但見佢啲相ok, 又話唔hardsell,package又唔算貴,就join 咗~上年5月join要6XXX,9月影,包晒衫、化妝、車、油畫同韓式相簿,唔洗加錢有晒所有相~影個日成個過影得好開心^V^,攝影師同助手都好認真,又擒高又瞓地咁,而化妝師都好細心,影相時不停幫我舖裙尾,細心到連介子粒鑽石都幫我轉返正,最後仲成為我big day 化妝師~~~最重要係揀相時唔會hardsell,比我地慢慢揀,唔會吹你又唔會迫你加錢upgrade~

平時好少寫嘢分享,雖然係比較新,但佢地真係好有heart好認真,好想幫下佢地,所以誠意推介比各位sis,但又驚比人話係打手,所以唔係度公開間公司名,純分享,不喜勿插,有意請PM,我會盡量回覆~

IMG_9716.JPG  Filesize: 220.69 KB  瀏覽次數: 2050 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
katyiskt
XXX.XXX.164.228

發表發表於: Fri Aug 12, 2016 3:44 pm

我想要多點資料呀請PM我。Thank you Very Happy
回頂端
lhy321
XXX.XXX.90.35

發表發表於: Tue Aug 23, 2016 1:28 am

Could you please pm details? Thank you!
回頂端
Jan Mak
XXX.XXX.75.160

發表發表於: Sat Dec 17, 2016 1:14 am

你好,可send詳盡資料俾我嘛?
回頂端
bm lunar
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Sun Mar 19, 2017 9:16 pm

can u pm me the detilas please. Thanks.
回頂端
Naaa
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Sat Apr 08, 2017 6:17 pm

pls pm me the details. thanks
回頂端
Hellokitty jackie

發表發表於: Tue Apr 25, 2017 10:24 pm

Hello , can u please pm me ? Thzzz !
回頂端
Hellokitty jackie

發表發表於: Tue Apr 25, 2017 11:23 pm

hello can u please pm me plz thx !! !
回頂端
mandy_0213

發表發表於: Mon Sep 11, 2017 1:28 pm

PLEASE PM FOR MORE DETAILS.

THANKS!
回頂端