發表主題 回覆文章
yanlo721
XXX.XXX.202.250

發表發表於: Wed Jul 27, 2016 10:38 pm

廣告贊助 [隱藏]
上網爬文咁耐, 比併過幾間近期大熱既花店, 有L花店, F花店, M花店, h花店等 最後都係揀左呢間s 花店. 佢套餐有平有貴, 平既$9xx 已經有成交, 而且仲可以MIX 絲花襟花手花, 價錢都好相宜. 而且款式好多, 我既新娘group 有幾個都係搵佢. 都係有讚冇彈.

好似我咁, 就算旺季11月搵佢(唔需額外收費), 花球基本套餐再加4長輩各6個兄弟姊妹, 加埋都係$16xx. 花球已經包埋設計, 我因為唔識花, 問左好多襯褂 襯裙11月有咩花o岩用等等好多問題, 佢都不嫌其煩答我, 令我好放心花球交俾佢地幫我設計~~

俾幾張近期佢地post 過既花球相 (都係我鍾意既粉藍配粉紅 hehe) 大家睇下, 係咪好靚呢, 全部都係過往客人既回相, 令我都好期待我既花球都可以咁靚靚.

p.s. 佢地既手鈪花係皇牌, 好多朋友都突燈同佢地訂 我都1516緊.

ref 1.JPG  Filesize: 61.56 KB  瀏覽次數: 2650 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
ref 2.JPG  Filesize: 90.38 KB  瀏覽次數: 2650 次
ref 3.JPG  Filesize: 65.76 KB  瀏覽次數: 2650 次
回頂端
玲瓏小巧
XXX.XXX.204.116

發表發表於: Mon Aug 15, 2016 5:14 pm

好靚既花球!
回頂端
wingvsw
XXX.XXX.222.81

發表發表於: Wed Sep 07, 2016 3:07 pm

can you please pm me the details? Thanks.

loberto99@gmail.com
回頂端
oilun
XXX.XXX.71.243

發表發表於: Sun Oct 16, 2016 2:06 am

個花球好靚,可否分享一下,謝謝!
oi_lun_wong@hotmail.com
回頂端
DorLoLo
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Mar 21, 2017 2:13 am

Pls. send the details to me. Thx a lot!

Email: dorothylo0127@gmail.com
回頂端
damn_jerk
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Tue Jun 20, 2017 4:27 pm

pls pm me, thanks.
回頂端
busy cat
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Tue Jul 04, 2017 4:58 pm

can u pls pm me, ths Smile
回頂端