發表主題 回覆文章
jojo2016
XXX.XXX.29.245

發表發表於: Sun Apr 24, 2016 2:17 pm

廣告贊助 [隱藏]
今次我想分享下我班索姊妹裙~~同baby明星同款喎,一色五款,因為有6個姊妹,其中一位身材有點肥,搵咗好多間都揾唔到心水,商場D覺得又㸃貴,只係穿一次要成三X幾,話就話包改但改來改去都係用d現貨改,今次用咗差不多平一半買到啦。而且呢一間雖然係網店但加幾十蚊可以根據比既三圍尺寸肩闊裙長叫廠商開料定做,沒咗D奇怪改口位,令班姊妹覺得好有heart囉。

其實店有其他唔同長短款同唔同色,都係百X蚊起,可能係冇咗舖租,所以先可以offer到低價,倍襯同色鞋披肩girdle nude bra有折扣添。

因為我主題玩dream purple~唔用同款另一隻粉紅色。

所以佢地條裙緊係purple ~ 隻purple真係好靚.....

我完全唔怕佢地搶左我鏡.......!!最緊要靚....哈哈!! 係 好姊妹囉,想同明星同款一定要試下。。。
唔推介下都覺得有d...PM我啦!

bridesmaid2.jpg  Filesize: 50.32 KB  瀏覽次數: 8918 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
bridesmaid1.jpg  Filesize: 137.53 KB  瀏覽次數: 8918 次
babybridesmaid.jpg  Filesize: 79.61 KB  瀏覽次數: 8918 次
回頂端
jojo2016
XXX.XXX.29.245

發表發表於: Sun Apr 24, 2016 2:28 pm

其實呢一款有珠珠,d姊妹都覺得好特出到身材,不過因為要照顧肥一點既姊妹,所以沒有選。

最後還每人買咗姊妹手拿花。學外國feel,冇用普通d手花,特色d!

bridesmaidflower2.jpg  Filesize: 78.42 KB  瀏覽次數: 8916 次
bridesmaidflower1.jpg  Filesize: 70.87 KB  瀏覽次數: 8916 次
bridesmaid4.jpg  Filesize: 101.75 KB  瀏覽次數: 8916 次
回頂端
Vickicar
XXX.XXX.51.179

發表發表於: Thu Apr 28, 2016 4:43 pm

PM DETAIL PLS~
回頂端
graceli
XXX.XXX.72.47

發表發表於: Thu Apr 28, 2016 5:18 pm

Can you e-mail detail to me,thanks
Graceli707@yahoo.com.hk
回頂端
jojo2016
XXX.XXX.154.163

發表發表於: Sun May 01, 2016 1:39 pm

已PM您啦!
回頂端
jojo2016

發表發表於: Sun May 01, 2016 1:41 pm

已PM啦!希望可以幫到您啦!
回頂端
sirman
XXX.XXX.171.234

發表發表於: Mon May 02, 2016 8:20 pm

Can you PM details please?
回頂端
jojo2016

發表發表於: Wed May 04, 2016 12:31 am

剛PM 咗您啦!
回頂端
Thanks!!!
XXX.XXX.91.38

發表發表於: Wed May 04, 2016 10:58 am

Can you please Pm me Details! Thanks
回頂端
jojo2016
XXX.XXX.226.231

發表發表於: Fri May 06, 2016 7:09 pm

已經PM您啦!
回頂端