發表主題 回覆文章
karen.......
XXX.XXX.108.162

發表發表於: Mon Feb 22, 2016 8:38 pm

廣告贊助 [隱藏]
<真心推介同分享俾大家>

因為之前結婚租用佢地架花車, 架車外形好特別, 充滿古典味道架!!
我班姊妹都拎定contact tim Smile
如果襯埋古典婚紗一定好match呀 Laughing
花車司機哥哥好有heart, 好好人。

因為我結婚時掛住diy 回禮小禮物, 冇時間唸架花車點佈置好, 司機哥哥話如果放公仔, 可預先俾佢, 佢會幫你整好, 如果有咩特別佈置, 可以幫你度身訂做tim
(仲有唔同的花車佈置可以租嫁, 價錢又抵, 唔駛花錢買絲花...絲帶...蝴蝶...唔駛攪到成屋都係野)
所以我都俾錢交俾佢幫我手整個絲花佈置Wink

最重要係架車無論內外都好乾淨,司機哥哥揸得亦好穩定,好安全,收費都非常合理, 冇特別遠程收費。所以我極力推薦司機哥哥比各位姊妹。
(司機哥哥亦有28座van可供租用的)

如果各位有興趣要佢嘅聯絡方法,請留email,我會盡快PM比妳地,希望妳地亦會有架充滿古典味道的花車襯番個完美的婚禮啦

(P.S 如果係話我介紹,司機哥哥應該會俾discount妳地架,
記住話係邊個介紹呀!!)
回頂端
candykar
XXX.XXX.93.34

發表發表於: Wed Feb 24, 2016 6:45 pm

please pm~thank you~^^
回頂端
XXX.XXX.228.177

發表發表於: Fri Feb 26, 2016 1:12 am

Candykar
我pm左資料俾你,希望幫到你!
回頂端
Frankie Lai
XXX.XXX.209.226

發表發表於: Fri Feb 26, 2016 12:01 pm

please pm the details, thank you.
回頂端
XXX.XXX.228.155

發表發表於: Sat Feb 27, 2016 12:31 am

Frankie Lai
我pm左資料俾你,你去望下啱唔啱你啦!
回頂端
joycelau12345678
XXX.XXX.165.58

發表發表於: Sun Feb 28, 2016 12:10 am

please pm me, thx
回頂端
XXX.XXX.191.76

發表發表於: Tue Mar 01, 2016 8:01 pm

joycelau12345678,

我pm左俾你啦!
回頂端
Venuskoko
XXX.XXX.41.129

發表發表於: Mon Mar 21, 2016 11:29 pm

可否都幫忙pm啲資料俾我,thx Very Happy
回頂端
XXX.XXX.255.178

發表發表於: Wed Mar 23, 2016 1:17 pm

Venuskoko
我pm左你啦
回頂端
wvwv
XXX.XXX.99.110

發表發表於: Mon Mar 28, 2016 6:19 pm

Can u pls pm the details? thanks!
回頂端