發表主題 回覆文章
mickyko
XXX.XXX.192.179

發表發表於: Fri Feb 05, 2016 3:33 am

廣告贊助 [隱藏]
因為有左BB,結婚既所有野都好急,但同男朋友都係岩岩出黎做野,
而4大長佬又要堅持擺酒,所有野都要就住就住。
雖然急同埋budget有限,但擺得酒,又想著靚D,就周圍搵資料,去左
好多上樓鋪,好多D衫都好舊,或者老土,有D又要試衫費。
有日同朋友傾開,就醒起上年佢結婚幫襯既化妝師,係有埋租衫既,
就即刻試下約唔約到啦,又好順利喎。
間shop係觀塘,都易搵既,地方唔係好大,但好多衫,D衫都好新下,
我試左一個鐘,試左成10件,有幾件都好鍾意,著到我好瘦,又唔覺個
肚,效果好好.都唔知揀邊件好。
咁岩入左D新既韓版男裝,男朋友好鍾意,所以好快決定呢間,
$2580就有4套,好抵好抵。
另外我未搵化妝架,所以準備試埋妝,如果BOOK埋化妝,就更加抵,
因為每套衫只係加$500套。
有新衫返仲會通知我,每套揀左既衫都可以轉款一次。
試左一大堆衫,招呼仲好好,又唔使試衫費,又唔會HARD SELL,
所以一定要同大家分享。

IMG_1942.jpg  Filesize: 176.74 KB  瀏覽次數: 8849 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
IMG_1944.jpg  Filesize: 156.68 KB  瀏覽次數: 8849 次
IMG_1943.jpg  Filesize: 157.19 KB  瀏覽次數: 8849 次
回頂端
KAchan582

發表發表於: Fri Feb 12, 2016 2:31 pm

PM PLX
回頂端
mickyko

發表發表於: Tue Feb 16, 2016 3:13 am

SEND資料俾你喇
回頂端
王上王
XXX.XXX.180.140

發表發表於: Tue Feb 16, 2016 1:07 pm

Pm me plx
回頂端
samchy
XXX.XXX.250.39

發表發表於: Thu Mar 24, 2016 1:18 am

Would you mind to give me the shop details? Many Thanks.
my e-mail as below:
samanthachy.onlyone@gmail.com
回頂端
FUNB729
XXX.XXX.214.2

發表發表於: Thu Mar 24, 2016 9:16 am

PM ME PLS
回頂端
kamanszeto
XXX.XXX.82.140

發表發表於: Thu Mar 24, 2016 11:02 am

PLS pm ME? 好岩你呀
回頂端
Sk520
XXX.XXX.101.46

發表發表於: Sun Mar 27, 2016 1:12 pm

Can u plz pm me info?thz
回頂端
brianchan1114
XXX.XXX.201.132

發表發表於: Sun Apr 17, 2016 10:32 am

Could you PM me as well? Thanks!
cuhk.brianchan@gmail.com
回頂端
venus li
XXX.XXX.186.114

發表發表於: Wed Apr 20, 2016 6:46 pm

please pm me the detail!! Very Happy Very Happy Very Happy
回頂端