發表主題 回覆文章
panda6
XXX.XXX.227.177

發表發表於: Wed Jan 27, 2016 2:34 pm

廣告贊助 [隱藏]
我覺得花球係婚禮中一樣好重要嘅元素,因為大部份相都會拎住佢,所以絕對唔可以馬虎。
婚前早 9 個月,已經一直在看花球。發覺而家好興歐洲款,即係唔會圓碌碌,同我最鐘意多葉款。問過好幾間有名氣的都要 $1600 以上,我 11月結婚係旺季,仲上到 $2000 左右 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 灰哂,準備結婚已經洗好多 $$, 驚老公唔肯俾我貴花球 ...
後來參謀朋友婚禮,見到佢個花好靚,問下,都只係 $880 Shocked Shocked
大喜 ...hahahaha
我立即 contact 左佢,原來佢係 freelance興趣做下,所以都係接朋友介紹的。 雖雖呢個價錢用唔到貴花如牡丹,不過我比較著重 style 回整體感,都吾一定貴花材。我唔想煩,所以揀了紅色花球,貪佢可以褂同婚紗都襯到。

而紫色就係朋友的花球,俾大家參考埋。想揾佢可以問我,Hope I can give one more choice for you all .. Very Happy Very Happy

friend bouquet.jpg  Filesize: 84.54 KB  瀏覽次數: 3296 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 朋友的花球
my bouquet.jpg  Filesize: 78.24 KB  瀏覽次數: 3296 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 我的花球
回頂端
blytheka
XXX.XXX.94.112

發表發表於: Sun Jan 31, 2016 12:34 am

pls pm to me!^^
回頂端
Wingwing224
XXX.XXX.10.19

發表發表於: Sun Jan 31, 2016 2:21 pm

可pm 我嗎, thx snufkin_224winki@yahoo.com.hk
回頂端
panda6

發表發表於: Mon Feb 01, 2016 11:13 pm

已 PM
回頂端
afra yue.
XXX.XXX.254.225

發表發表於: Tue Feb 02, 2016 2:56 am

可否pm details many thanks
回頂端
Cheung123
XXX.XXX.106.64

發表發表於: Tue Feb 02, 2016 5:09 pm

Would you please pm me? carbonyan@gmail.com, thanks.
回頂端
panda6

發表發表於: Tue Feb 02, 2016 9:10 pm

已 PM 了
回頂端
hsh878
XXX.XXX.181.166

發表發表於: Mon Feb 08, 2016 11:02 am

真花?絲花? PM PLZ!~
回頂端
hsh878
XXX.XXX.181.166

發表發表於: Mon Feb 08, 2016 11:02 am

真花?絲花? PM PLZ!~
回頂端
sam918
XXX.XXX.171.197

發表發表於: Fri Oct 14, 2016 1:14 am

can u pm the details ??

Thank you

kaying918918@yahoo.com.hk
回頂端