發表主題 回覆文章
WinnieWong0
XXX.XXX.7.62

發表發表於: Sat Jan 23, 2016 12:48 am

廣告贊助 [隱藏]
Plan好咗同男友16年結婚,就開始着手籌備夢想嘅婚禮,又向身邊已婚嘅好姊妹取經,咁啱有個朋友結婚請飲,知我準備結婚亦極力推介她的攝影攝錄團隊俾我, 首先搵佢地影PreWedding, 佢人好nice,俾左好多意見我地。因為我地都系少影相,唔識擺pose,佢好細心教我地擺pose,又識整氣氛,等我地放鬆無甘拘緊。佢好細心幫我整裙尾,我見到佢好用心幫我地影,值得一讚,專業!!我收到結婚相,d相影得好靚,我好like,好有風格,影得好靚呀,捕捉得好靚,超like! 後來搵佢影Big Day 首先問我哋酒席有幾多圍,大約人數,咩形式嘅婚禮等等,就可以介紹最適合嘅pakage俾我哋,因為有2P+1V,1P+1V等,之後就約出來睇相和viedo, 睇完佢哋作品真係好滿意好鐘意,我哋大約擺28圍,所以決定join~ 2P+1V. 佢哋攝影package真係好優惠: 1P+1V $6800 , 2P+1V $9800, 最正係無隱藏收費,無限拍攝張數,已包埋早拍晚播即日剪片及video full version,真係好好.順便睇埋婚紗相覺得唔錯又join左佢地,價錢比影樓平同抵好多,又系無隱藏收費, 搞掂攝影果part放心曬!
誠意推介比大家.

WinnieWong0 在 Fri Mar 18, 2016 9:29 pm 作了第 1 次修改
回頂端
Lam Cherry
XXX.XXX.43.100

發表發表於: Sat Jan 23, 2016 6:01 pm

幾好喎!我都想要攝影師的聯絡資料,請Pm我,Thank you!
回頂端
WinnieWong0
XXX.XXX.81.140

發表發表於: Sat Feb 06, 2016 1:12 pm

Lam Cherry 寫到:
幾好喎!我都想要攝影師的聯絡資料,請Pm我,Thank you!

你好! PM了給你,希望幫到你.
回頂端
sam_liu
XXX.XXX.111.19

發表發表於: Wed Feb 10, 2016 2:18 am

PM PLS
回頂端
fung1115
XXX.XXX.142.134

發表發表於: Thu Feb 11, 2016 4:30 pm

please pm me the details. Thanks^^
回頂端
jojo_yip1
XXX.XXX.55.170

發表發表於: Sat Feb 13, 2016 11:13 am

can pm the details and photo to me?
回頂端
jojo_yip1
XXX.XXX.55.170

發表發表於: Sat Feb 13, 2016 11:14 am

can pm the details and photo to me?
回頂端
MCCHOW
XXX.XXX.62.198

發表發表於: Sun Feb 14, 2016 1:34 am

please pm me the details. Thanks^^
回頂端
WinnieWong0
XXX.XXX.75.37

發表發表於: Wed Feb 17, 2016 10:22 am

sam_liu 寫到:
PM PLS

回頂端
WinnieWong0
XXX.XXX.75.37

發表發表於: Wed Feb 17, 2016 10:22 am

fung1115 寫到:

回頂端